Ana sayfa Sosyal Medya Yiğit Koçak’ın müzik yeteneğini dizide kullanmayı kim düşündü?

Yiğit Koçak’ın müzik yeteneğini dizide kullanmayı kim düşündü?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında yayınlanmakta olan Kardeşlerim dizisinde Ömer karakterini canlandıran genç oyuncu Yiğit Koçak… Bu dizi sayesinde kısa sürede dikkatleri üzerine çeken oyuncu, hem yetenekleri hem de gençlik enerjisi ile hayranlarından büyük ilgi görüyor.

Kardeşlerim dizisinde bateri yeteneğini sergilediği anlarla da gözüken oyuncunun müzik yeteneği de böylelikle gözler önüne serildi. Ömer karakterinin hikayede davul çalarken gören hayranlar, Yiğit Koçak’ın çok iyi bateri çalabildiğini de artık biliyor.

Yiğit Koçak'ın müzik yeteneğini dizide kullanmayı kim düşündü? 7

Yiğit Koçak, hikayeye yansıtılan bu durumu kendisinin organize etmediğini, senaristlerin düşüncesi olduğunu anlattı. Oyuncu, “Benden çıkmadı, senaristlerim herhalde görmüş, eklemek istemişler. Hem oyunculuk hem de davul benim için büyük tutku. İkisini birleştirmek büyük keyifti benim için” ifadelerini kullandı.

Lise döneminde çok uysal bir çocuk olduğunu anlatan Yiğit Koçak, dersine çalışan ve yapabildiğini sergileyen bir öğrenci olduğunu ifade etti. Dizinin hikayesinde Ömer sınavlarda arkadaşlarına kopya veriyor ama, gerçek hayatta böyle bir şey yapma ihtiyacı hissetmemiş.

2017 yılında yayınlanan Seni Kimler Aldı isimli dizi ile setlere adım atan Yiğit Koçak, ardından Kimse Bilmez isimli dizide Sinan karakteri ile daha geniş bir izleyici kitlesine kendisini gösterdi. Kısa süren Gel Dese Aşk dizisinden sonra ise Kardeşlerim, genç oyuncu için büyük kariyer çıkışı yapmasını sağladı.