Ana sayfa Sosyal Medya Yiğit Özşener öyle bir rolle dönüyor ki! Cezailer çok konuşulacak!..

Yiğit Özşener öyle bir rolle dönüyor ki! Cezailer çok konuşulacak!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-En son TRT1 ekranlarında yayınlanan Barbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı adlı diziyle ekranlara gelen yetenekli oyuncu Yiğit Özşener GAİN dijital platformunda yayınlanacak Cezailer dizisi ile hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Başrollerini Yiğit Özşener ve Rıza Kocaoğlu’nun paylaştığı, Cezailer, 29 Eylül’de yayınlanacak. Güçlü oyuncu kadrosu ve sıra dışı senaryosuyla dikkat çeken dizi 1969 yılında ABD’de psikiyatri hastanelerinde gerçekleştirilmiş Rosenhan Deneyi’ni, günümüzde bir psikiyatrın Türkiye’de tekrarlamayı kafaya koymasıyla başlayan olayları anlatıyor.

Murat Can Oğuz’un yönetmenliğini üstlendiği dizinin güçlü oyuncu kadrosunda Esra Bezen Bilgin ve Hayal Köseoğlu ile Hakan Karsak, Ushan Çakır, Onur Ünsal, Şerif Erol, Cem Zeynel Kılıç ve Görkem Kasal gibi birbirinden önemli oyuncular yer alıyor.

Yiğit Özşener öyle bir rolle dönüyor ki! Cezailer çok konuşulacak!.. 7

Dizinin konusuna gelince; Rosenhan akıl hastası taklidi yaparak akıl hastahanesine yatar. Amaç, yerinde gözlemler ile bir deney yapmaktır. Psikiyatrist Mert, 50 yıl sonra bu deneyi ülkemizde yapmak üzere harekete geçiyor. Cezai ehliyeti olmayanların koğuşunda hikaye başlıyor. Yani ‘Cezailer’…

Most Yapım’ın yapımcılığında çekilen dizi 6 bölümden oluşuyor. Dizinin senaryosu ‘Yanlış Anlama’, ‘Kurşun’ gibi işleri yazan Ayberk Çınar’a ait. Yönetmen koltuğunda ise, Murat Can Oğuz oturuyor.

Dizide, psikiyatrist Mert (Yiğit Özşener) Koğuşun doktoru Menderes (Rıza Kocaoğlu), pskiyatrist Gamze (Esra Bezen Bilgin), hemşire Simge (Hayal Köseoğlu)… Hasta rollerinde Uzhan Çakır, Şerif Erol, Hakan Karsak, Onur Ünsal, Cem Zeynel Kılıç var. Cezailer 29 Eylül’de GAİN’de yayına giriyor.