Ana sayfa Dizi Haberleri Yıldız Argun’un İngilizce sahneleri Eda Ece’yi çok zorluyor!

Yıldız Argun’un İngilizce sahneleri Eda Ece’yi çok zorluyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Eda Ece, Yasak Elma dizisinde kariyerinin en iyi çıkışına imzasını attı. 3. sezonu ile ekranda devam eden Yasak Elma’da Yıldız ilk başlarda sevilmeyen bir karakterdi, ancak şimdilerde Eda Ece’nin de müthiş performansı ile tam anlamıyla fenomene dönüştü.

Birçok izleyici Yıldız için diziyi takip ettiklerini söylemeye başladı. Eda Ece de kendini buldu ve yeteneği ile, doğaçlamalarıyla Yıldız’a büyük popülerlik kazandırdı. Ancak dikkat çeken de bir sıkıntısı var. İyi eğitimli birisi olan Ece, eğitimsiz ve görgüsüz bir karaktere hayat vermekte.

İşte bu noktada bazı konular onu zorluyor.Özellikle de Şahika’ya hava atayım derken İngilizce konuşmaları ekran başındaki izleyicileri çok güldürmüştü. Yıldız Argun ne kadar İngilizce fakiri ise, Eda Ece bir o kadar iyi İngilizce konuşuyor.

İşte sıkıntıda tam da bu noktada. Aslı Şen’in youtube kanalına konuşan Eda Ece, Yıldız’ın ingilizce konuşmaya çalıştığı sahnelerin kendisini zorladığını anlattı.

Ece, “Benim İngilizcem iyidir. İyi İngilizce konuşurum ama Yıldız’ı hani eğitimsizliğini, oraları kollamaya çalıştığım için, esprili de sahneler oluyor. Çevresindeki herkesin çok iyi dil konuşmasına, çok içerleyip kendince kelimeler söylemeye çalışıyor. Orınç dememek için oranç diyeyim, hep kendimi düzeltmeye çalışıyorum. Öyle şeyler ekliyorum ve çok eğleniyorum, çok memnunum böyle bir kızı oynadığım için.

İşte Yıldız Argun’un fenomen olan İngilizcesi: