Ana sayfa Dizi Haberleri Yıldıray Şahinler bu sefer iyi bir adam! Güzel Günler dizisi herkesi iyiliğe davet ediyor!

Yıldıray Şahinler bu sefer iyi bir adam! Güzel Günler dizisi herkesi iyiliğe davet ediyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kötü adam rolleri ile ekranda zaman zaman yer alan Yıldıray Şahinler, işini başarıyla yapan tecrübeli isimlerden birisi. 1968 yılında İstanbul’da dünyaya gelen ünlü oyuncu; tiyatro, sinema ve dizi projelerinin vazgeçilmez isimlerinden birisi oldu.

Çeşitli ödüller de kazanan ve canlandırdığı karakterin duygularını izleyicilere geçirme noktasında başarısı daima takdir edilen bir oyuncu oldu. Yıldıray Şahinler, tiyatroda birçok oyun ile sahnede güçlü performanslar ortaya koymasının yanı sıra dizi izleyicilerinin de aklından çıkmayan projelerde bulundu.

Evleda Rumeli, Avrupa Yakası, İçerde, Ufak Tefek Cinayetler, Akıncı, Kuruluş Osman gibi birbirinden çok farklı yapımlarda etkili rollerde izlediğimiz oyuncu, yeni sezonda ekrana iyi bir adam karakteri ile gelecek.

Yıldıray Şahinler bu sefer iyi bir adam! Güzel Günler dizisi herkesi iyiliğe davet ediyor! 8

Güzel Günler isimli yeni Show TV dizisinde izleyeceğimiz Yıldıray Şahinler, Hakim isimli karakteri oynayacak. Binnur Kaya, Ecem Erkek, Leyla Tanlar, Zeynep Çamcı, Olgun Toker, Burak Dakak gibi öne çıkan isimlerle birlikte aynı sette tecrübesini ortaya koymasını beklediğimiz oyuncu, dizi hakkında şunları söyledi:

“Çok keyifle çalıştığımız, hemen birbirine ısınan, çok iyi insanlardan, iyi kalpli insanlardan oluşan bir dizi bu. Dizinin senaristi ilk tanıştığımız gün bana demişti ki, bazı kaygılarım vardı. Senarist bana, ‘Bu dizide kötülükler, birbirinin kuyusunu kazan insanlar, çok kötü insanlar yok’ demişti.”

Yıldıray Şahinler bu sefer iyi bir adam! Güzel Günler dizisi herkesi iyiliğe davet ediyor! 9

Uzun zamandır oynamadığı bir karakter ile ekrana döneceğinden bahseden oyuncu, bir komedi rolü olmasının kendisini çok heyecanlandırdığını anlattı.

Yıldıray Şahinler, “Çok mutlu hissediyorum, yönetmenin yanına gidiyorum ‘oh be’ diyorum. Hem de derinliği olan, kendi içinde acılar saklayan, bunu dışarıya vurmayan, biraz babacan, biraz da huysuz bir karakteri canlandırıyorum” diye konuştu.

6 Kasım Pazar akşamı ilk bölümü yayınlanacak olan Güzel Günler dizisi hem dram hem de komedi hikayesi olarak, ailece izlenebilecek bir proje olarak öne çıkıyor.