Ana sayfa Sosyal Medya Duy Beni finalinden hemen sonra Rabia Soytürk imaj yeniledi!

Duy Beni finalinden hemen sonra Rabia Soytürk imaj yeniledi!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Yaz sezonunda başlayan ve geçtiğimiz hafta ekrana veda eden Duy Beni dizisi, 20 bölümlük macerası ile ekranın gençlik yapımları arasında özellikle sosyal medya desteği ile çok konuşuldu.

Ancak Star TV, dizinin sosyal medyadaki karşılığını reytinglerde göremeyince bir süre sonra sezon sonunu beklemeden diziye final yaptırdı. Başrollerde yer alan Caner Topçu ve Rabia Soytürk, iki başarılı genç oyuncu olarak Duy Beni dizisinin kazananları oldular!

Dizide dikkat çeken diğer başarılı oyuncuların yanı sıra Soytürk ve Topçu, sosyal medyanın gündeminde de hep ilk sıralarda, zirvede yer almayı başardılar. Kariyerlerine altın harflerle yazılan Duy Beni dizisinden sonra bu iki ismi önümüzdeki dönemlerde çok daha iddialı yapımlarda görmemiz de olası!

Duy Beni finalinden hemen sonra Rabia Soytürk imaj yeniledi! 9

Ekim karakterine hayat veren Rabia Soytürk ile Kanat’ı oynayan Caner Topçu, ikili olarak çok yakıştırıldılar. Birlikte başka bir yapımda rol almalarını hayranları çok istiyor ancak henüz böyle bir gelişme söz konusu değil.

Bu arada 26 yaşındaki genç oyuncu, şöhreti Duy Beni dizisi ile yakalamış olsa da ilk olarak 2018 yılında ekrana gelmişti. Çukurdakiler isimli dizinin ardından çok konuşulan dijital dizi Şahsiyet’te rol aldı. Gülperi dizisindeki Selen, Benim Adım Melek’te Defne karakterlerinin ardından Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde oynadığı Karaca ile de dikkatleri çekmişti.

Rabia Soytürk, liseli gençler arasında yaşanan olayların ele alındığı Duy Beni dizisindeki Ekim karakteri ile ayrıca dikkatleri çekmeyi başarmış bir isim!

Duy Beni finalinden hemen sonra Rabia Soytürk imaj yeniledi! 10

Başarılı genç oyuncuyu önümüzdeki günlerde yeni ve iddialı yapımlarda görmeye devam edeceğiz. Soytürk, Duy Beni ile kariyerinde daha büyük bir sıçrama yaşarken, hayran sayısını da katladı! Oyuncunun dizinin finalinden sonraki ilk işi ise saçlarına yeni bir şekil verdirmek oldu!

Duy Beni finalinden hemen sonra Rabia Soytürk imaj yeniledi! 11

Rabia Soytürk, kuaföründe soluğu alarak daha parlak ve biraz daha rengini açtırdığı saçları ile poz verdi. Hayranları, dizide Ekim karakteri olarak daha bakımsız duran halinden sonra Rabia Soytürk’ün bu haline beğeniler yağdırdılar sosyal medyadan…