Ana sayfa Sosyal Medya Yok arkadaş Kefaret bir başka dizi, bir başka mantık ve harika ilerliyor!

Yok arkadaş Kefaret bir başka dizi, bir başka mantık ve harika ilerliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin Kefaret dizisinin reytingleri son bölümde düşüş sergiledi. Biraz ilgi azalması yaşandı. Ancak hikaye hiç de bu düşüşü hak edecek bir noktada değil. İlk 10 bölümü yayınlanan ve güçlü bir izleyici desteği de bulan Kefaret dizisinin temposu çok iyi gidiyor.

Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur’un başrollerinde yer aldığı dizide Ahmet’in DNA testi sonrasında Sude gerçeğini öğrenmesi ve Zeynep’e de bunu yansıtmasının sonrasında neler olacak? Sinan Sude ve Cansu’yu da düşünerek hareket etmek durumunda.

Sinan’ın Zeynep’e artık Sude ve Cansu konusundaki gerçekleri anlatması şart. Ancak 11. yeni bölümde bu gerçekleşecek mi? Kefaret 11. bölüm 2. fragmanı paylaşıldı. Dizinin hayranları hikayenin çok iyi ilerlediğini ve yeni bölüm öncesi de çok heyecanlı olduklarını belirten yorumlar yapıyor.

Arzu diyor ki, “Kız annesinin çiftliğinde…” İşte bu söz dizi hayranlarını fazlasıyla şaşırttı. Zeynep’in evinde bir yanda Cansu, diğer yanda Sude ve birlikte eğlenip, birlikte uyuyorlar… Zeynep ise hala gerçeklerden habersiz bir şekilde ortalıkta geziniyor.

Kefaret dizisinde 11. bölümde gerçeklerin ortaya çıkması beklentisi yüksek. “Bu dizi farklı ve değişik, çok güzel, çok kaliteli” diye yorum bırakan hayranlar, hikayenin de çok iyi ilerlediği görüşünü sosyal medyada paylaşıyor.