Ana sayfa Dizi Haberleri Özcan Deniz saplantısı, Star TV’ye öyle büyük hata yaptırdı ki, 2 dizisini birden kaybetti!

Özcan Deniz saplantısı, Star TV’ye öyle büyük hata yaptırdı ki, 2 dizisini birden kaybetti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV’nin Seni Çok Bekledim isimli Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu’nun başrolünde buluştuğu dizisi için aldığı karar, Sol Yanım’dan sonra Akrep’i de ateşin içine attığını ortaya koydu… Önceki yıllarda Cuma akşamları yayınlanan İstanbullu Gelin’in başarısı sonrasında Özcan Deniz için Cuma günleri uğurlu gün olarak hafızalara yerleşmişti. Bu durum mu Star TV’yi tetikledi, yoksa arada başka bir anlaşma mı var bilinmez, ancak Cuma saplantısının kanala pahalıya mal olması gibi bir durum yaşanabilir.

Akrep dizisi Cuma akşamları ortalama reytingler alabilen ve yükselme ihtimali de olan bir yapımdı. Ancak Star TV’nin Seni Çok Bekledim dizisini cuma gününe koymasının ardından, Akrep, yeni karar gereği Perşembe günlerine alındı. Dün akşam da ilk yeni gün performansını sergileyen Akrep, izleyicilerinin neredeyse yarısını kaybetmiş gibi bir durum var.

Özcan Deniz saplantısı, Star TV'ye öyle büyük hata yaptırdı ki, 2 dizisini birden kaybetti! 1

Daha önce 4’lü oranlarda reytingler alabilen Akrep’in tüm kategorilerde 2’li oranlar elde etmesi Star TV’nin yaptığı hatanın da ne kadar büyük olduğunu anlatıyor… Demet Akbağ ve Evrim Alasya ikilisinin başrolünde yer aldığı ve güçlü hikayesinin yanı sıra oyunculuk performansları ile de konuşulan Akrep, yeni gününde çok kötü bir sınav verdi.

Sol Yanım dizisi de alınan karar gereği Çarşamba akşamları ekrana gelmeye başladı. Sol Yanım’ın da ilk çarşamba performansı oldukça kötüydü… Sol Yanım, perşembe akşamları 3’lü oranlarda sonuçlar alarak ilerliyor ve az da olsa yükselme başarısı göstermişti. Ancak yeni gün performansı Sol Yanım’ın kötü geldi ve ardından da Akrep’te de benzer bir durumun yaşanması Star TV’nin kararının sorgulanmasına neden oldu.

Özcan Deniz saplantısı, Star TV'ye öyle büyük hata yaptırdı ki, 2 dizisini birden kaybetti! 2

Şimdi gözler ise bu akşam ilk bölümü yayınlanacak olan Seni Çok Bekledim isimli yeni dizide. Şayet, dizi çok iyi dönüşler almaz ise Star TV, bu sezonun en büyük hatasına imzasını atmış olabilir.