Ana sayfa Sosyal Medya Yok artık! Doğa Rutkay’ın iddiasına çok şaşıracaksınız!

Yok artık! Doğa Rutkay’ın iddiasına çok şaşıracaksınız!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Güldür Güldür Show’da birlikte rol alan Ali Sunal ve Doğa Rutkay, yaz sezonunda izleyicilerine eğlenceli bir program sunuyor. İkili, Youtube kanalı üzerinden Ali Baba Doğa Ana ismiyle yayın yapmaya başladılar.

Güldür Güldür Show’daki enerjilerinin nereden geldiği ise bu programla ortaya çıktı. Zira iki oyuncunun ortaokul sıralarından beri arkadaş oldukları ve çok iyi tanıştıkları anlaşıldı.

Aslında Ali Sunal ve Doğa Rutkay, daha çok anne baba olmanın zorlukları, keyifli yanlarını da içeren eğlenceli skeçlerle izleyici ile buluşacak. Ancak kendileri hakkında merak edilen sorulara ya da takipçilerinin öğrenmek istedikleri konularla ilgili konukları da ağırlayacaklar.

İlk program ise ikilinin eğlenceli bir oyunuyla başladı. Sunal ve Doğa Rutkay, şu sıralar sosyal medyada hayli yaygın olan ‘Kim kimi daha iyi tanıyor?’ oyunu oynadılar.

Verdikleri yanıtlarla izleyenleri güldürürken, kendileriyle ilgili hiç bilinmeyen konular da açığa çıktı.

Bunlardan birisi de Doğa Rutkay’ın çok iyi şoför olduğu iddiasıydı. ‘Kim daha iyi şoför?’ sorusuna ikisi de Doğa yanıtını verince, Doğa Rutkay, kamyon, tır, traktör ne kadar araç varsa hepsini çok iyi kullanabileceğini söyleyip hayli iddialı konuştu.

Yok artık! Doğa Rutkay'ın iddiasına çok şaşıracaksınız! 7

Doğa Rutkay, “Benim diyen kamyon, araba, traktör şoföre gelsin. Öyle bir araba park ederim ki araya incecik kağıt sokarsın” diyerek iddiasını daha da ilerletti. Ali Sunal da arkadaşını destekleyerek “Bir arabası var onunla öyle yerlere girip çıkıyor inanamazsınız” ifadesini kullandı.

Araba kullanmaya başladığı ilk günlerdeki bir anısını da şöyle aktardı Doğa Rutkay; “İlk arabamı konservatuvardayken çaldım.. Çok da ünlü bir insan. Bir tane BMV’si vardı, arada bir alırdım ama o gün dersteydi soramamıştım, aldım arabayı, dersi atladım. O zaman arabam yoktu. Bir kaç kez vurdum arabayı, sağolsun hiç kızmadı. O günden beri araba kullanırım. Bayılırım çok iyi şoförümdür.”

Ali Sunal da Doğa Rutkay’ın söylemlerini doğrularken kendisinin şoförlükle pek ilgili olmadığını da şu sözlerle aktardı: “Ben genelde kendi arabamı vuruyorum. Park mark edemem bırakır giderim. Sıkılırım.”

Doğa Rutkay, kesinlikle trafik kurallarına da uyduğunun altını çizerek, bunları yapmayanların da iyi şoför kabul edilemeyeceğini ve bencil insanlar olduğunu belirtti.

Bu arada kamera arkasından gelen ilginç teklife de Doğa Rutkay yanıt verdi. Araba konusundaki ustalığını program için göstermesi istendi. Doğa Rutkay, izleyici için kamera önünde bir İstanbul turu ve park etme sözünü de verdi.

İşte Ali Baba ve Doğa Ana programının ilk bölümü: