Ana sayfa Dizi Haberleri Güldür Güldür Show kadar eğlenceli Ali Sunal ile Doğa Rutkay’ın yeni projesi!

Güldür Güldür Show kadar eğlenceli Ali Sunal ile Doğa Rutkay’ın yeni projesi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Güldür Güldür Show programının moderatörü Ali Sunal ile, Yeter karakterini canlandıran Doğa Rutkay’ın yeni projesi tam gaz devam ediyor… Youtube’da “Ali Baba Doğa Ana” isimli kanal kuran iki ünlü isim, yayınladıkları videolarla dikkat çekmeye başladı.

Youtube’un geleceğin en önemli sosyal paylaşım aracı olacağı değerlendirmeleri ışığında, gençlerle daha etkili iletişim kurmak amacıyla Ali Sunal ve Doğa Rutkay’ın aktif bir kanal açmaları önemli bir adım oldu.

“Kim kimi daha iyi tanıyor” oyunu oynayan ikili, izleyenleri bir hayli eğlendirdi. Böyle oyunlarda iddialı olmadığını, nasıl oynandığını da bilmediğini belirten Ali Sunal, biraz tedirgin başladı Doğa Rutkay ise son derece kendinden emindi.

Güldür Güldür Show’un ara verdiği bu dönemde üst üste videolar paylaşan iki ünlü isim, bu işe önem verdiklerini de gösteriyor. İkili birbirlerini ne kadar iyi tanıdıklarını da videodan görebilirsiniz.

Böyle oyunlarda iddialı olmadığını, nasıl oynandığını da bilmediğini belirten Ali Sunal, biraz tedirgin başladı Doğa Rutkay ise son derece kendinden emindi. İkili orta okul yıllarından bu yana tanışıyor ve hayatlarının önemli bir bölümünde de birbirlerine destek olarak bu günlere geldiler.

Doğa Rutkay, bu oyunu ilk olarak Jennifer Lopez ve kocasının videosuyla izlediğini belirterek, sonra kendi eşi Kerimcan Kamal ile benzer bir oyun oynadıklarını belirtti. Eşinin kendisini ne kadar tanıdığını anlamak isteyen Doğa Rutkay, oyunun sonunda eşine olumlu not verdi ve kendisini iyi tanıdığını gördüğünü ifade etti.

Doğa Rutkay ve Ali Sunal’ın birbirlerini ne kadar iyi tanıdıklarını bu video ile öğrenebilirsiniz. Eğlenceli bir oyun oynayan Rutkay ve Sunal, Güldür Güldür Show kadar espri dolu yeni projeleri ile yine hayranlarından olumlu puan aldı.