Ana sayfa Sosyal Medya İyilik için reklam yaptı! Bergüzar Korel’in çağrısına bir markadan yanıt geldi!

İyilik için reklam yaptı! Bergüzar Korel’in çağrısına bir markadan yanıt geldi!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Bergüzar Korel, zaman zaman sosyal medya hesabından kendisiyle ilgili paylaşımlar yapsa da son dönemde çoğunlukla ihtiyaç sahibi insanlar ve çocuklar için paylaşımlarına ağırlık verdi.

Korel, sosyal medya hesabından geçtiğimiz günlerde birduyuru yaptı. Instagram’ın hikaye bölümünden bir video yayınlayan Korel, pek çok meslektaşının aksine para karşılığı değil, sadece iyilik için reklam yapacağını duyurdu.

Markalara SMA Hastası çocuklara yardım etmeleri için seslenen Korel, “İyi kalpli markalar” tanımını da kullanmıştı.

Korel, “sizin reklamınızı yapacağım ve siz de bunun karşılığında yardım bekleyen bu hasta çocuklara bağışta bulunacaksınız” sözleriyle markaları bu sosyal sorumluluk kampanyasına davet etmişti.

İlk yanıt Sleepy markasından geldi. Markanın yaptığı çağrıya cevap vermesi üzerine Bergüzar Korel de aşağıdaki paylaşımla durumu takipçilerine duyurdu…

Herkese İYİ BAYRAMLAR ????

İki gün önce yardıma muhtaç çocuklar için iyi kalpli markalara yaptığım çağrıya ilk cevabı, marka yüzü olmaktan gurur duyduğum Sleepy verdi. Çocukların mutluluğu için çalışan Sleepy gibi bir markaya da bu destek o kadar yakıştı ki.. Kendi yavruma da gönül rahatlığıyla kullandığım Sleepy markasının elçisi ve ailesinin bir parçası olmaktan bir kez daha büyük mutluluk duydum.
İyi ki varsınız benim iyi kalpli markam @sleepybebeklerkulubu

İyilik için reklam yaptı! Bergüzar Korel'in çağrısına bir markadan yanıt geldi! 7