Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinde kimse sevmiyor ama geri dönmesi dört gözle bekleniyor!

Yasak Elma dizisinde kimse sevmiyor ama geri dönmesi dört gözle bekleniyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında izleyicilerle Pazartesi akşamları buluşmakta olan Yasak Elma dizisinin 91. yeni bölümü izleyicileri şaşırtacak bir olaya sahne olacak… Halit Argun karakteri 85. bölümde ölerek diziden ayrılmıştı. Ancak aradan geçen bunca zaman sonra “Halit yaşıyor” diyerek yeniden karakterin öne çıkartılması izleyicileri fazlası işe şaşkınlığa uğrattı.

Oysa ki, dizideki çekimleri tamamlanan Talat Bulut hem eğlenceli videolarla set arkadaşlarına veda etmiş hem de tüm ekip pasta keserek ünlü oyuncuyu hoş bir şekilde evine göndermişti…

Aradan geçen 5 hafta sonra neden böyle bir şeye ihtiyaç duyulduğu konusunda ise reytinglerin düşmekte olduğu size bir fikir verebilir. Yasak Elma dizisine katılan Berk Oktay, Gülenay Kalkan ve Erdal Özyağcılar üçlüsü güçlü karakterlerle gelmiş olsa bile, izleyiciler eski tadı alamamaktan şikayetçi.

Yani dizi sanki başka bir şeye dönüştü ve Yasak Elma hayranlarını bu durum da biraz rahatsız etti. İlk başta aşı tutmuş gibiydi ama reytinglerin gerilemeye başlaması ve sosyal medyada ortaya çıkan hoşnutsuzluk, senaristlere bir başka fırsatı getirdi.

Halit Argun karakterinin yaşadığı üzerinden bir heyecan dalgası oluşturuldu. Şayet bu dalga tutar ise ne olacağı da merak konusu. Halit Argun geri mi dönecek? İşte bu soru herkesin aklında.

Yasak Elma 91.bölüm fragmanında Şahika, Yıldız ve Ender bir araya geliyor ve Halit’in yaşayıp yaşamadığı sorunsalını konuşuyor. Ender, yaşadığına inanıyor, Yıldız şaşkın, Şahika için ise bir şey fark etmiyor.

Bir dizi hayranının şu sözleri ise aslında birçok kişinin düşüncesine de tercüman oldu: “Arkadaşlar kabul edin hepimiz Halit’i sevmiyoruz ama geri dönmesini dört gözle bekliyoruz:”