Ana sayfa Sosyal Medya Yok böyle Şahika benzetmesi! Ezgi Mola, resimlerine bayıldı! Merve Dizdar, setteki paylaşımla ‘bravo’ dedirtti!

Yok böyle Şahika benzetmesi! Ezgi Mola, resimlerine bayıldı! Merve Dizdar, setteki paylaşımla ‘bravo’ dedirtti!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü isimlerin sosyal medya paylaşımları hayranlarını şaşırtan, dikkat çeken, mutlu eden pek çok video ve fotoğraflarla dolu. Sevdikleri oyuncuları daha yakından tanıma imkanı bulan hayranları, ünlü isimlerin bu paylaşımlarını da merakla takip ediyorlar. Özellikle dizileriyle gündemde olan isimler arasında yer alan 3 oyuncunun son paylaşımlarına bir göz atalım.

İlk sırada Ezgi Mola var. Oyuncu, 8 yıl ara verdikten sonra dizilere yeniden Masumlar Apartmanı ile döndü. Ama ne dönüş! Dillerden düşmüyor Ezgi Mola… Zaten sosyal medyayı çok etkin kullanan bir isimdi ama şimdi daha çok gündemde.

Oyuncu, dizide canlandırdığı Safiye karakteri ile büyük alkış alırken, sosyal medyadan da sık sık paylaşımlar yapıyor. Kimi zaman kamera arkası paylaşımları ve verdiği tüyolarla da ilgiyle izleniyor.

Mola bu kez bir hayranının kendisini çizdiği portre resimlerin fotoğrafını instagram sayfasından paylaştı. Çizimleri çok beğenen oyuncu, teşekkür ederken, hayranlarının bu paylaşımlarını gördüğünü de sözlerine ekledi. Ayrıca, “Beni sevenlere hediye edin” notunu da düştü paylaşımına…

Yok böyle Şahika benzetmesi! Ezgi Mola, resimlerine bayıldı! Merve Dizdar, setteki paylaşımla 'bravo' dedirtti! 9

Masumlar Apartmanı dizisinde Ezgi Mola ile birlikte çok konuşulan bir başka isim de Merve Dizdar. Tiyatro-sinema ve dizilerde rol alan oyuncu, pek çok proje ile kendisinden söz ettiriyor. Son dönemde ise Masumlar Apartmanı ile dizi kariyerinde bambaşka bir süreç yaşıyor.

Gülben’i oynayan oyuncu, başarılı performansı ile dillerden düşmüyor adeta! Sosyal medyada da takipçi sayısı giderek artıyor. Oyuncu, dizinin kamera arkasından ‘bravo’ dedirten bir durumu paylaştı.

Instagram sayfasına aşağıdaki fotoğrafı koyan Merve Dizdar, ekibin çalıştıkları her yere sokakta yaşayan hayvanlar için mama koyduğunu anlatarak “Şahane insanlar, iyi yürekli, çalışkan. Çok seviyorum” notunu düştü.

Yok böyle Şahika benzetmesi! Ezgi Mola, resimlerine bayıldı! Merve Dizdar, setteki paylaşımla 'bravo' dedirtti! 10

Fox TV’de yayınlanan Yasak Elma dizisinin entrika kraliçesi Şahika’yı oynayan Nesrin Cavadzade ise paylaşımı ile güldürdü. Oyuncu, bir takipçisinin çektiği videoyu paylaştı.

Videoda bir kediye gümüş renkli bir pelerin takıldığı görülüyor. Paylaşıma “Şahika kedi olmuştur” notu düşülerek Cavadzade’ye gönderme yapılmakta.

İşte Şahika’nın kedi hali…

Yok böyle Şahika benzetmesi! Ezgi Mola, resimlerine bayıldı! Merve Dizdar, setteki paylaşımla 'bravo' dedirtti! 11