Ana sayfa Dizi Haberleri Yoksa Kuzgun ve Ferman… Yok artık! Kuzgun dizisinde şok etkisi yaratacak tahmin!

Yoksa Kuzgun ve Ferman… Yok artık! Kuzgun dizisinde şok etkisi yaratacak tahmin!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Analiz – Star TV’de Çarşamba akşamları ekrana gelen ve bu akşam 18. bölümü yayınlanacak olan Kuzgun dizisinde, eski bir sır açığa çıkıyor!

Burcu Biricik ve Barış Arduç’un başrolünde oynadıkları dizi, yeni sezonda yeni isimlerle birlikte bambaşka bir yere doğru gitmişti.

Dila’nın ölmediği ve uzun süredir Ferman’ın yanında saklandığı ortaya çıkmış. Kuzgun, Dila’yı bulduğunda büyük şok yaşamıştı.

Ferman ve Dila nişanlanırken, Kuzgun aşkını içine gömmek zorunda kalmıştı. Dila’dan uzun zamandır Kuzgun’u dinleyen Güneş ise ona içten içe aşık olmuştu. Güneş’i yeni bölümlerde Kuzgun’un yakınında görmeye devam edeceğiz.

Bu arada Ferman’ın teyzesi Neşe’nin bir sır sakladığı ortaya çıkarken, annesinin bıraktığı mektupta Ferman ile ilgili o sırrın ne olduğu da merak konusuydu.

Başta izleyici bu sırra çok takılmasa da 18. bölüm 2. tanıtımında Neşe’nin, Kuzgun’un annesi Meryem’e gidip o mektubu verdiği ve sakladığı sırrın yükünü daha fazla taşımak istemediği anlaşıldı.

Yoksa Kuzgun ve Ferman... Yok artık! Kuzgun dizisinde şok etkisi yaratacak tahmin! 7

Neşe, “Birazdan öğreneceğiniz şey aramızda kalmalı” diyerek mektubu uzatıyor. Üstünde “Oğlum Ferman’a” yazan mektubu Meryem’in okur okumaz bayılması ise iki tahmini bir arada getirdi: Kuzgun’un babası Yusuf Cebeci yaşıyor!

Peki Ferman ile bağı ne? İşte asıl kilit soru ve yanıt burada saklı olsa gerek!

Henüz açıklanmadı ama izleyicinin tahmini Ferman’ın, Yusuf Cebeci’nin oğlu olduğu yönünde!

Eğer tahminler doğru çıkarsa, Kuzgun ve Ferman’ın da kardeş olması durumu, izleyiciye “Yok artık!” dedirtti!

Bu tahmini yürüten pek çok izleyici, sosyal medyada, böyle bir ihtimali saçma bulsa bile, çoktan dillendirmeye başladı bile!

Bakalım gerçekten tahminler doğru çıkacak mı? Bu durumda hem Dila için hem de Kuzgun ve Ferman için işler çok daha fena karışacak!

İşte 18. bölüm 2. tanıtımı: