Ana sayfa Sosyal Medya Yüsra Geyik, Eslem Akar ve Burcu Kıratlı’nın sosyal medya paylaşımları

Yüsra Geyik, Eslem Akar ve Burcu Kıratlı’nın sosyal medya paylaşımları

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ünlü isimler sosyal medya üzerinden takipçileri ile etkileşimde kalmaya devam ediyor. Arka Sokaklar’ın güzeli Yüsra Geyik tatil halini paylaşırken, Aile Şirketi dizisine başlayan Eslem Akar yeni iş heyecanı yaşıyor. Burcu Kıratlı ise bir süredir yeni bir proje arayışı içinde.

Yüsra Geyik, instagram hesabından yaptığı paylaşımda Murathan Mungan’ın şiiri ile tatil fotoğrafını birlikte yayınladı. Kendisi de şiir yazan oyuncu, zaman zaman bu tür paylaşımlarla da takipçilerinin beğenisini kazanıyor. İşte ünlü oyuncunun Safranbolu ziyaretindeki paylaşımı:
Göç yolları
Göründü bize
Görünür elbet
Göç yolları
Bir gün gelir
Döner tersine
Dönülür elbet
Yüsra Geyik, Eslem Akar ve Burcu Kıratlı'nın sosyal medya paylaşımları 9

Bein Connect platformunda yakında başlayacak olan Aile Şirketi dizisine başlayan Eslem Akar, dizide Bade karakterine hayat veriyor. Ouyncu, hem iddialı hem de sert bir kadın karakteri ile hayranlarını şaşırtacak.

Yüsra Geyik, Eslem Akar ve Burcu Kıratlı'nın sosyal medya paylaşımları 10

Burcu Kıratlı, 2018 yılında sona eren Aşk ve Mavi dizisiyle büyük beğeni kazandı. Dizinin Latin Amerika’da yayınlanması ile uluslararası alanda da ismini duyurmaya başlayan oyuncu, geçtiğimiz sezon kendisine uygun bir proje bulamamıştı. Yeni bir dizide yer almayı çok isteyen oyuncu, sosyal medyadan ise takipçilerine zaman zaman paylaşımları ile kendini hatırlatıyor. İşte oyuncunun son paylaşımı:

Yüsra Geyik, Eslem Akar ve Burcu Kıratlı'nın sosyal medya paylaşımları 11