Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı dizisinde Hande Erçel stiliyle zarafet saçıyor!

Sen Çal Kapımı dizisinde Hande Erçel stiliyle zarafet saçıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fragmanları bile birçok diziden daha çok izlenmekte olan Sen Çal Kapımı dizisinin 3. yeni bölümü 22 Temmuz Çarşamba akşamı saat 20.00’de Fox TV’de yayınlanacak. Dizinin 3.bölümünde neler yaşanacağına dair detaylar da ortaya çıkmaya başladı.

Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in müthiş uyumu ve yüksek enerjisi ile reytinglerde çok iyi çıkış yapan Sen Çal Kapımı dizisi, eğlenceli hikayesiyle de izleyicileri ekran başına toplamayı başarıyor.

Hande Erçel’in alımlı, göz alcı görüntüleri de izleyicileri ayrıca dikkat çekiyor. Zarafetiyle göz dolduran Hande Erçel’in dizideki stili çok beğeniliyor.

Sen Çal Kapımı dizisinde Hande Erçel stiliyle zarafet saçıyor! 8

Peki 3. bölümde neler yaşanacak? İşte tüm detaylar:

Serkan Bolat ve Eda Yıldız nişanlanıyor… Bu haber elbette sosyeteye bomba gibi düşüyor; herkes Eda’nın peşinde, nasıl biri, ne iş yapar, nereden mezun?

Eda bu gösterişli, yalan dünyanın içinde tek başına kalıyor. Serkan’ın  ise tek düşündüğü iş, çünkü Kaan Karadağ yine bir sinsilik peşinde…

Sen Çal Kapımı dizisinde Hande Erçel stiliyle zarafet saçıyor! 9

Herkes Eda’nın üstüne üstüne gelirken Serkan, Bolat’lığından taviz verip Eda’nın yanında olacak mı? Yoksa yaşadıklarının bir oyun olduğunu söyleyip Eda’nın kalbini mi kıracak?