Ana sayfa Dizi Fragmanları Yüz Yıllık Mucize 3. yeni bölümde Kemal, yıllar sonra konağa gelecek!

Yüz Yıllık Mucize 3. yeni bölümde Kemal, yıllar sonra konağa gelecek!

tarafından ker_def

Başrollerinde Birkan Sokullu ve Ebru Şahin’in yer aldığı ‘Yüz Yıllık Mucize’ dizisi yeni bölümüyle 6 Nisan Perşembe akşamı Star’da… Kemal Yıllar Sonra Konağa Geliyor…

Star’ın yeni dizisi Yüz Yıllık Mucize’nin üçüncü bölümünün konusu şöyle; Müzeyyen’in bahçede Eşref’i gördüğünü söylemesi Süreyya’nın aklını karıştırır ve ilk kez Eşref’in mezarını ziyarete gider. Harika, Kemal’i öptüğünü Cem’e söyleyince Cem’in gururu kırılır ve Harika’dan bir karar vermesini ister.

Kemal, peşindekilerin kim olduğunu anlamak ve durumu kontrol altına almak için Turgut’la bir plan yapar. Kemal, konaktakilerin de tehlikede olabileceğini düşünerek romanı bahane ederek Harika’yla görüşmek ister. Müzeyyen’in evdekilere sürprizi herkesi endişelendirir ve Kemal imdatlarına yetişir.

Harika Cem’le ilişkisi konusunda gel gitler yaşadığını ve Kemal’den ne kadar etkilendiğini Süreyya’ya anlatınca Süreyya, Kemal’i yemeğe davet eder. Kemal yıllar sonra tekrar evindedir.

OGM Pictures’ın yapımcılığını üstlendiği ve yönetmenliğini Hilal Saral’ın yaptığı, Nuran Evren Şit’in kaleme aldığı Yüz Yıllık Mucize’nin oyuncu kadrosunda Birkan Sokullu, Ebru Şahin, Zerrin Tekindor, Necip Memili, Gözde Seda Altuner, Laçin Ceylan, Ayşegül Cengiz, Yalçın Hafızoğlu, Merve Nur Bengi, Ecem Çalhan, Zehra Kelleci ve Hümeyra yer alıyor.

İlgi çekici hikayesiyle ‘Yüz Yıllık Mucize’, her Perşembe Star’da!