Ana sayfa Sosyal Medya Yalı Çapkını dizisinde izleyicilerin hedefe koyduğu 2 karaktere öfke artıyor!

Yalı Çapkını dizisinde izleyicilerin hedefe koyduğu 2 karaktere öfke artıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yalı Çapkını dizisinin hikayesinde istenmeyen karakterler olarak Pelin’den sonra annesi Zerrin de sosyal medyanın gündeminden düşmüyor. Pelin karakterini canlandıran Buçe Buse Kahraman, zaten uzun süredir çok yoğun tepkiler alıyor. Ancak senaristler bu karakterin çatışma unsurunu ve izleyicinin reaksiyonunu yükseltmesi nedeniyle hikayeden çıkartmak istemiyor.

Şimdi de senaristlerin dizideki gerginliğin ateşini yükseltir gibi Zerrin karakterine yüklenmeye başladıklarını da görmekteyiz. Toprak Sağlam’ın gayet başarılı şekilde canlandırdığı karakterin, günümüz dünyasında varlığı bilinen bazı anne karakterlerini yansıtması da senaristin kurgusunu güçlendiriyor.

Çocuklarının hayatlarına karışmayı kendilerine amaç edinen anneler var ve zaman çocuklarının evliliklerini bitirme pahasına neler yapabileceklerini toplumdaki herkes iyi biliyor. Bu tür bir anne karakteri zaten toplum içinde de uygun bulunmuyor ve dizinin hikayesinde de Zerrin’e yönelik izleyici tepkisi giderek artıyor.

Yalı Çapkını dizisinde izleyicilerin hedefe koyduğu 2 karaktere öfke artıyor! 7

Kızı Pelin’i evli olduğunu bildiği Ferit’e yönlendiren, yüzsüzlükte çığır açan Zerrin karakteri senaristin elindeki önemli kozlardan birisi. Pelin ile Zerrin hikayenin gerilim noktasını zıplatıyor ve bu durum da izleyicilerin sinirleriyle oynama anlamı taşıyor. Tabii ki her hafta 2 saatlik bir diziyi ayakta tutmak ve çok iyi reytingler alarak birincilik elde etmeye çalışmak kolay değil.

Yalı Çapkını dizisi hayranları, Zerrin ile Pelin karakterlerine yönelik çok ağır sözlerle eleştiriyor. Hikayedeki çatışma unsuruna bu karakterlerin önemli bir katkısının olmadığını düşünenler de var. Zerrin’in bazı sözlerinin aşırı mantıksız ve tutarsız olduğunu düşününler de paylaşımlar yapıyor.

Kimileri ise bu ikiliyi gerçek hayatta da benzer insanlar olduğu duygusuyla seyrediyor ve deneyim biriktiriyor.

Ancak Zerrin ile Pelin sahnelerine tepki gösteren, senaristin çocukça işlerle uğraştığını düşünen, senaryonun bu bakış açısının yanlış olduğunu savunan, iki karakterin de diziden gönderilmesi gerektiğini ifade eden de birçok paylaşım görebilirsiniz.

Yalı Çapkını dizisinde Toprak Sağlam ile Buçe Buse Kahraman, şimdilerde sosyal medyanın dilinden düşmeyen isimler ve bu durum her hafta dizinin reklamının milyonlarca kişiye yayılması anlamını da taşıyor.