Ana sayfa Dizi Fragmanları Yüz Yıllık Mucize dizisi 6. yeni bölümde herkesi çok şaşırtacak olaylar çıkıyor!

Yüz Yıllık Mucize dizisi 6. yeni bölümde herkesi çok şaşırtacak olaylar çıkıyor!

tarafından ker_def

Başrollerinde Birkan Sokullu ve Ebru Şahin’in yer aldığı ‘Yüz Yıllık Mucize’ dizisi yeni bölümüyle 27 Nisan Perşembe akşamı Star’da yayınlanacak. Dizinin yeni bölümünde Kemal’in başına gelecekler, alacağı kararlar ve Harika’nın düşeceği kötü durum izleyenleri bir hayli şaşırtacak.

Reytinglerde istenilen oranları elde edemese de kendi izleyici kitlesini oluşturmaya başlayan dizinin 6. yeni bölümü 27 Nisan perşembe akşamı ekrana gelecek. Yeni bölümde neler yaşanacağı ile ilgili bazı detaylar ortaya çıktı.

Süreyya’nın kendisine tokat atmasına çok içerleyen Harika, Kemal’le tekneye biner ancak kafasındaki sorulara cevap bulamayınca eve geri döner.

Yüz Yıllık Mucize dizisi 6. yeni bölümde herkesi çok şaşırtacak olaylar çıkıyor! 7

Cem, Kemal’i Harika’dan ve konaktan uzak tutmak için elinden geleni ardına koymayacaktır. Kemal’in ise Harika’yı ve konaktakileri koruyabilmek için tek çıkış yolu konağa yerleşmek olur.

Turgut; konağı kolaçan ederken kazan dairesinde bir mektup bulur. Kemal’e mektubu verdiğinde mektubu dedesinin yazdığını öğrenir.

Harika, Kemal’in yaptıklarına anlam vermekte zorlanırken; Kemal kim olduğunu göremediği biri tarafından bıçaklanır ve onu bulan Harika olur.

OGM Pictures’ın yapımcılığını üstlendiği ve yönetmenliğini Hilal Saral’ın yaptığı dizinin senaryosunu Nuran Evren Şit’in kaleme alıyor.

Yüz Yıllık Mucize’nin oyuncu kadrosunda Birkan Sokullu, Ebru Şahin, Zerrin Tekindor, Necip Memili, Gözde Seda Altuner, Laçin Ceylan, Ayşegül Cengiz, Yalçın Hafızoğlu, Merve Nur Bengi, Ecem Çalhan, Zehra Kelleci ve Hümeyra yer alıyor.