Ana sayfa Dizi Haberleri Yüz Yıllık Mucize dizisi ikinci bölümde reytinglerini artırarak güçlenmeye başladı!

Yüz Yıllık Mucize dizisi ikinci bölümde reytinglerini artırarak güçlenmeye başladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ebru Şahin ile Birkan Sokullu ikilisinin başrolünde yer aldığı Yüz Yıllık Mucize dizisi, Star TV’nin büyük umutlarla geçen hafta yayınladığı fantastik bir proje…

Dizinin ilk bölüm reytingleri, iki başrol oyuncusunun haftalarca sosyal medyada gündemde kalmasına ve büyük etkileşimler oluşturulmasına rağmen çok iyi gelmemişti.

Star TV’nin büyük bir çıkış yapmasını beklediği dizi, geçtiğimiz perşembe akşamı tüm kişiler kategorisinde ancak 17. olabildi. AB grubunda 6.’lık elde eden dizi, ABC1’de ise günü 12. olarak tamamladı.

İlk bölümde yaşanan bu reytinglerdeki hayal kırıklığı, ikinci bölümde tüm izleyici gruplarında yükselen oranlar ile ortadan kalktı…

Yüz Yıllık Mucize dizisinin 30 Nisan Perşembe akşamı ekrana gelen 2. bölümünde tüm kategorilerde de yükseliş yaşandı. Tüm kişiler kategorisinde 14.’lük geldi ama reyting geçen haftaya göre bir miktar daha iyi. Ancak hala arzu edilen yüksek seviyelerde reytinglerin oluşmadığını hatırlatalım.

AB ve ABC1 gruplarında da izlenme oranları arttı ve bu ekibin morallerini de yerine getirecektir. Ortalamaya yakın reytingler elde edilirken, AB grubunda dördüncülük önemli bir derece olarak dikkat çekti. ABC1 grubunda ise günü 7. olarak bitiren dizinin gelecek haftalarda da bu çıkışını sürdürmesi bekleniyor.