Ana sayfa Dizi Analiz Gelsin Hayat Bildiği Gibi 33. bölüm analizi, büyük sır açığa çıkıyor mu?

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 33. bölüm analizi, büyük sır açığa çıkıyor mu?

tarafından ker_def

Show TV’nin BKM imzalı sevilen dizisi ‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’de dün akşam çarpıcı gelişmeler yaşandı. Kıvanç, Mert’in Derya’nın oğlu olduğunu öğrendi ve nikah masasında Derya’yı terk etti.

Bu olayın ardından Kıvanç’ın ne yapacağı merak konusu olurken, akıllara “Büyük sır ortaya çıkacak mı?” sorusu geldi. Heyecan dolu bölüm sosyal medyada da gündem oldu. #GelsinHayatBildiğiGibi etiketi TT listesinde yer aldı, Sadi ve Songül de trendlere girdi.

Yayınlanan bölümde; Sadi, Servet’le olan gizli görevine devam ederken Songül’ü kontrol altında tutmakta zorlanmaya başladı. Yörük’ü bulmak için dört bir koldan çalışan Songül ellerindeki delillerin sonuç vermemesinden dolayı öfkelendi. Songül, Sadi’nin anlık hatasıyla Servet’le olan özel telefonunu buldu. Songül’ü bir şekilde kendine inandıran Sadi, Servet’in kafasında soru işaretleri oluşturdu.

Songül’den kurtulmak isteyen Servet olayı kendisine bulaştırmadan Ankara yeraltı dünyasından Faruk’un ‘Yedi Emin’in karısına ulaşması için gerekli bilgiyi verdi. Yedi Emin’den intikam almak için Payaslıların evine gelenler o sırada karşılarında Melike’yi gördü. Melike’yi Songül’le karıştıran adamlar silahlarını ateşledi.

Vurulup hastaneye kaldırılan Melike ölümden döndü. Sadi yüzleşmek için Faruk’a ulaştı ancak Faruk, kimden emir aldığını söyleyemeden öldürüldü. Can ve Mert’le olan arkadaşlığını kurtarmak isteyen Aylin, Araz’la bir plan yaptı. Ancak Gizem’in ortaya çıkıp her şeyi Mert’e söylediğini açıklamasıyla işler iyice karıştı.

Kıvanç tedavisine devam ederek cerrahlığı bırakmaya karar verdi. Bu karar Derya ile aralarındaki buzları eritti ve evlenmek için gün aldılar. Mert, ablasına karşı çıkarken Asuman da ikili oynamaya devam etti. Nikah günü geldiğinde Asuman, son hamlesini yaparak Kıvanç’a Derya ve Mert hakkındaki büyük sırrı söyledi.

Mert’in Derya’nın oğlu olduğunu öğrenen Kıvanç yaşadığı şokla neye uğradığını şaşırdı. Final sahnesinde Kıvanç, nikah masasında ‘hayır’ diyerek Derya’yı büyük bir yıkıma uğrattı. Mert’in Derya’nın oğlu olduğunu öğrenen Kıvanç’ın ne yapacağı merakla bekleniyor