Ana sayfa Dizi Fragmanları Zalim İstanbul 20. bölüm ön izleme yayınlandı!

Zalim İstanbul 20. bölüm ön izleme yayınlandı!

tarafından ker_def

Kanal D ekranında izleyicilerle Pazartesi akşamları buluşmakta olan Zalim İstanbul dizisinin 20. bölümünden ön izleme görüntüleri dizinin yeni bölümüne saatler kala yayınlandı.

Bana sözlerimle değil, gözlerimle konuşmayı öğreten sen… İşte bu sözler yeni bölümün dikkat çeken bir sahnesinden… Videodan o anları izleyebilirsiniz.

Nedim ve Ceren’i karşılarında el ele gören köşk halkı şaşkına döner. Şoku atlatan Agah Ceren’i evden göndermek isterken karşısına çıkan Nedim, Agâh için yıkım olur. Cenk ve Damla, köşkün sahibi benim diyen Nedim karşısında şaşkına dönerken Şeniz bu durumu fırsata çevirme çabasındadır.

Agah, Nedim’in verdiği kararlar karşısında şok oluyor! Zalim İstanbul yeni bölümüyle Pazartesi 20.00’de Kanal D’de! Tüm resimler

Cemre Nedim’in yaptıklarına inanamazken, Cenk öfke ile karşısına çıkar. Nedim’in, Cenk ve Cemreye evden ne zaman taşınacaklarını sorması Cenk için son damladır.

Cenk kararlıdır; Nedim savaş istiyorsa, savaşacaktır.

Zalim İstanbul yeni bölümüyle Pazartesi 20.00’da Kanal D’de!

Yapım: Avşar Film
Yapımcı: Şükrü Avşar
Yönetmen: Cevdet Mercan
Öykü ve Senaryo: Sırma Yanık
Görüntü Yönetmeni: Volkan Aslan
Genel Sanat Yönetmeni: Naz Erayda
Oyuncular: Fikret Kuşkan (Agah), Deniz Uğur (Seher), Mine Tugay (Şeniz), Ozan Dolunay (Cenk), Simay Barlas (Damla), Berker Güven (Nedim), Bahar Şahin (Ceren), Sera Kutlubey (Cemre), İdris Nebi Taşkan (Civan), Ayşen Sezerel (Nermin), Gamze Demirbilek (Nurten)