Ana sayfa Dizi Haberleri Zalim İstanbul dizi ekibinden veda pozu!

Zalim İstanbul dizi ekibinden veda pozu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında yayınlanmakta olan Zalim İstanbul dizisinin 39. final bölümünün çekimleri tamamlandı. Dizinin ekibi hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Son 3 bölümün çekimlerine Fikret Kuşkan katılmamıştı. Mine Tugay, Deniz Uğur, Ozan Dolunay, Berker Güven, Bahar Şahin, Simay Barlas, Sera Kutlubey gibi isimler dizide başarılı performansları ile dikkat çekti. Ekip pasta kesti ve birbirlerine veda etti. Veda pozunda ise ekibin büyük bölümünün maskelerini taktıkları ama sosyal mesafenin korunmadığı görüldü.

Zalim İstanbul dizi ekibinden veda pozu! 7

Zalim İstanbul dizisinin daha uzun süre devam edebilecek bir konusu olmasına rağmen, senaryo hataları nedeniyle izleyiciler yapıma büyük tepki gösterdi. Pandemi öncesinde büyük eleştiriler alan Zalim İstanbul, 2,5 aylık aranın ardından yeni döndü ama eleştiriler de devam etti.

Zalim İstanbul dizisinin 39. final bölümü 22 Haziran Pazartesi günü saat 20.00’de ekrana gelecek. Finalde neler yaşanacağı merakla bekleniyor. Fragman bir hayli dikkat çekiciydi.