Ana sayfa Dizi Fragmanları Zalim İstanbul dizisi adının hakkını verdi!

Zalim İstanbul dizisi adının hakkını verdi!

tarafından ker_def

Kanal D ekranlarında izleyicilerle Pazartesi akşamları buluşmakta olan Zalim İstanbul dizisinin 34.yeni bölümünde Şeniz yaşayacak ama aynı Nedim gibi olacak. Hem yürüyemeyecek hem tekerlekli sandalyede yaşayacak hem konuşamayacak hem de yemeğini bile kendisi yiyemeyecek. Yani 20 yıl Nedim’in çektiği acıların aynısını Şeniz yaşayacak.

Zalim İstanbul 34. Bölüm Fragmanı yayında! Şeniz, ölüm kalım mücadelesi veriyor!Ancak Agah’ı da onunla işi daha bitmedi. Yani Agah, Şeniz’e daha çok çektirecek. Zalim İstanbul dizisi bu haliyle adının hakkını veriyor. Aşağıdaki fragmandan 34.bölümden ilk görüntüleri izleyebilirsiniz.

Geçmişin büyük sırrı ortaya çıkar ve Şeniz köşeye sıkışır. Agah henüz sorularının cevabını alamamışken yaşanan durum ise herkesi şoke eder. Agah, çocuklarının babasının kendisi olup olmadığını dahi bilmemektedir. Bu soruyu duyan Şeniz ise büyük bir tedirginlikle cevap verecekken ayağı kayar ve aşağıya düşer.

Hastaneye kaldırılan Şeniz’in durumu ağırdır. Şeniz yaşam mücadelesi verirken Cenk öfkesini Nedim’den çıkarır. Peki Agah aklındaki soru işaretleriyle nasıl bir yol izleyecektir? Şeniz, uyandığında onu neler bekleyecek?

Zalim İstanbul yeni bölümüyle Pazartesi 20.00’de Kanal D’de!