Ana sayfa Dizi Haberleri Sefirin Kızı dizisinde büyü bozuldu, eleştiriler havada uçuşuyor!

Sefirin Kızı dizisinde büyü bozuldu, eleştiriler havada uçuşuyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazartesi akşamları izleyicilerle buluşmakta olan Sefirin Kızı dizisi uzun süre büyük ilgi ve beğeni görmesine rağmen son birkaç bölümdür eleştiriler de gelmeye başladı. Dizide Akın’ın Müge’den sonra Zehra’yı da avucunun içine alacağı 12.bölüm fragmanında ortaya çıktı.

İzleyiciler ise bu durumdan rahatsız oldu. “Zehra’ya bu kötülüğü yapmayın” diyen takipçiler senaryonun saçmalamaya başladığı düşüncesinde…Bir izleyici, “Akıcı değil, sıkıcı olmaya başladı. Zehra’ya bunu yaptığınıza inanamıyorum,midem bulandı. Gerçekten seyirci kaybediyorsunuz” diye yorum yaptı.

Sefirin Kızı dizisinde büyü bozuldu, eleştiriler havada uçuşuyor! 7

Sancar’ın hala gerçekleri bilmemesi, herkes Akın’ın Nare’ye tecavüz ettiğini biliyor iken, Sancar’dan bu durumun saklanması çok da gerçekçi bulunmuyor. Artık Sancar’ın Nare’ye inanmama hallerinden rahatsız olmaya başlayan izleyiciler sosyal medyadan bu duruma yönelik eleştirilerde bulunuyor.

Sancar’ın bu inanmama mevzusunda izleyicilerin haklılık payı var. Şu yorum senaristler için bir uyarı niteliğinde: “Akın’a ‘ikinize de inanmıyorum’ diyor. Çocukluğundan beri sevdiği kadına bu kadar güvensiz olması tezatlık oluşturuyor. Dizi diye bazı noktaları çok ciddiye almıyoruz elbette fakat izleyicinin zekasını da bu kadar küçümsemeyin!”

Peki 9 Mart Pazartesi akşamı Sefirin Kızı 12.bölümde neler yaşanacak? İşte detaylar: