Ana sayfa Dizi İzle Aşk Bir Rüya 3 Mart Salı 15. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Aşk Bir Rüya 3 Mart Salı 15. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

tarafından ker_def

Kanal 7’nin yeni Hint dizisi Aşk Bir Rüya – Thapki Pyaar Ki 3 Mart Salı tarihli 15. bölümüyle ekrandaki yerini almaya hazırlanıyor. Dizinin yeni bölümünden ilk görüntüleri videodan izleyebilirsiniz.

Aşkın her sorunu çözeceğine inanan Thapki’nin kalpleri ısıtan öyküsü ‘Aşk Bir Rüya’ hafta içi 21:30, hafta sonu 21:00’de Kanal 7 ekranlarında…

Dizinin son yayınlanan 14.bölümünde neler yaşanmıştı? İşte detaylar: Thapki Dhruv’la evlenmeyi kabul eder. Onun kekeme olduğunu bilmeyen Vasundhara ise hazırlıklara başlar. Vasundhara Thapki’nin özel durumunu öğrenecek mi?

Dhruv uzun uğraşlar sonucu Thapki’yi evliliğe razı eder. Dhruv’un kardeşi Bihan ise ağabeyinin kekeme bir kızla evlenmek istemesini ve annesinin buna izin vermesini anlayamaz. Thapki’nin kekemeliğini bilmeyen Vasundhara ise kulağına kaçan böcek yüzünden hiçbir şey duyamaz. Ailenin diğer gelinleri onun bu halinden faydalanmak ister ve Thapki’nin kekemeliğini düğüne kadar gizlemeye çalışır. Dhruv ve Thapki’nin aileleri nişan için hazırlıklara başlar. Vasundhara Thapki’nin kekemeliğini öğrenecek mi?

Dizinin genel hikayesi: Kekemeliği yüzünden kimsenin evlenmek istemediği Thapki sevgi dolu bir kızdır. Düğün günü kekemeliği yüzünden terk edilen Thapki hayatını değiştirmeye karar verip bir işe girer. Yeni işinde kendisini nelerin beklediğinden habersiz olan Thapki hayatının aşkını bulabilecek mi?

Yönetmen: Ranjan Kumar Singh, Mayank Gupta Vaibhav ve Vansraj Singh
Oyuncular: Jigyasa Singh, Manish Goplani, Ankit Bathla, Sheena Bajaj, Monica Khanna, Jaya Battacharya, Jairoop Jeevan, Sabina Jat
Tür: Dram , Romantik
Yapımı: 2015 – Hindistan