Ana sayfa Dizi Haberleri Zalim İstanbul dizisinde artık değişimin vakti geldi!

Zalim İstanbul dizisinde artık değişimin vakti geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında izleyicilerle Pazartesi akşamları buluşmakta olan Zalim İstanbul dizisinin 31. yeni bölümünde önemli gelişmeler yaşanacak. Haberimizin devamında yeni bölümden detaylı bilgileri bulabilirsiniz. Biz farklı bir konuda dikkat çekmek istiyoruz.

Nedim ve Cenk ile ilgili olaylar bir türlü bitmek bilmiyor. İzleyiciler bu iki karakterin birçok olayını biliyor. Ancak artık dizide bir değişim yaşanması şart. Bazı izleyicilerin sosyal medyada da belirttikleri üzere Ceren ve Cemre’nin hayatları ile ilgili, geçmişleri hakkında detaylı sahnelerin diziye iliştirilmesi iyi olacaktır.

Bir izleyici bu konuda sosyal medyada şu noktaya temas etti: “Her bölüm Cenk ile Nedim’in sırlarını izliyoruz. İş ne zaman Cemre ve Ceren’e gelecek. Biraz da bunların hikayelerini izlesek, sıktı artık çünkü.”

Gerçekten de iki kız kardeşin hikayesine yönelik sahneler olsa şu hem çok tutar hem de izleyicilere daha da fazla heyecan verir. İzleyicilerin Bahar Şahin’e her geçen hafta da da çok sahip çıktığını, hakkında iltifatların arttığını da sosyal medyada görebilirsiniz.

Peki Zalim İstanbul 31.yeni bölümde neler yaşanacak? İşte detaylar:

Cenk ve Cemre hayatta kalabilmek için direnirken, Cenk son anlarında Cemre’ye gerçekleri itiraf eder. Nedim’in son anda gelen kahramanca hamlesi ise, hem Cenk hem de Cemre için ikinci bir şans doğurur.

Agah, Cemre’yi kaçıranları yakalatmıştır. Adamları sorguya çekerken okların Şeniz’i göstermesi an meselesidir. Öte yandan Cemre, Cenk ve Nedim’in kardeş olduğu gerçeğini ikisine de söylemeye kararlıdır. Şeniz, Cemre’nin hiç beklemediği anda onu sevdikleriyle vurmaya hazırlanmaktadır. Cenk ise, Cemre’yi bir kez daha kaybetmemeye kararlıdır ve Cemre’yi şaşkına çevirecek bir hazırlık içindedir.

Bütün bunlar olurken Ceren, üstündeki baskıya daha fazla dayanamaz ve ablasına bebeği hakkında gerçekleri söylemek için harekete geçer.

Oya ise, büyük planını adım adım kurmaktadır. Ufukta, köşkte yaşamaya başlayacak olan gizemli bir misafir görünür.