Ana sayfa Dizi Fragmanları Yasak Elma’da yeni bir yol açılacak herkes şaşıracak!

Yasak Elma’da yeni bir yol açılacak herkes şaşıracak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisi pazartesi akşamlarının sevilen yapımlarından… Talat Bulut, Şevval Sam, Eda Ece, Nesrin Cavadvazde, Barış Kılıç, Nesrin Cavadzade ve Tuvana Türkay’ın başrollerinde yer aldığı dizinin 69. bölümünde çok ilginç mesajlar verilecek.

Dizinin fragmanında bu mesajın alt metnini görebilirsiniz… Yıldız, Ender ve Nadir müthiş bir eğlence yaşarken düşman oldukları Halit, Leyla ve Şahika ise somurtuyor… Eğlence ile hayatın keyfine varanlar ile bir amaç uğruna hayatını mahveden karakterlerin yansıması 69.bölüm fragmanına damga vuruyor.

Kıskançlığı da izleyebilirsiniz. Halit’in Yıldız için doğum günü partisi düzenleyen Nadir’e attığı yumruk işte bunun eseri… Yıldız ile Nadir’in evlilik yolunda olması ise düşmanları için yenilginin işareti gibi…

Yasak Elma'da yeni bir yol açılacak herkes şaşıracak! 7

Hemen hatırlatalım Zeynep Bastık da 69. bölümde yeniden dizide kendisine yer bulacak. 70. bölümde Tuvana Türkay ayrılıyor, yani Leyla karakteri için son 2 bölüm. 71. bölümde ise Nadir yani Hakan Kahan veda edecek. Yani olayların nereye gideceğini kimse tahmin bile edemiyor.

Dizide artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak, yeni bir yol açılacak ve senaryo o yoldan ilerleyecek. Dizinin 4.sezonu için de anlaşmanın yapıldığını hatırlatalım. İşte 69.bölüm fragmanı:

İşte 69.bölümden diğer detaylar: Halit, Leyla’nın hamile olmasının şaşkınlığını yaşarken, Leyla kendini Halit’in çocuklarına kabul ettirmeye çalışır.

Nadir, Yıldız’ı kazanmak için elinden geleni yapar ve bunun için Ender’den yardım ister. Yıldız’ın Leyla’nın hamileliğini öğrenmesi, yanlış bir karar almasına sebep olur.

Yasak Elma yeni bölümüyle Pazartesi 20.00’de FOX’ta!