Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Survivor 2020’de daha ilk günden Evrim Kekik’ten görülmemiş olay!

Survivor 2020’de daha ilk günden Evrim Kekik’ten görülmemiş olay!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Survivor 2020 yarışmasının ilk bölümü 16 Şubat Pazar akşamı tv8 ekranında izleyicilerle buluşacak.Yeniden Ünlüler – Gönüllüler mücadelesini izleyeceğimiz program bir hayli heyecanlı geçeceğe benziyor.

Adadan gelen tanıtımlarda ise yarışmacı Evrim’in feryatları izleyenleri üzdü. “Gerçekten çok kötüyüm, yemin ederim” diyerek ağlayan Evrim hanım, yaşadıklarını katlanamadı. Gözyaşlarına boğulan Evrim, bu görüntülerini annesinin izlememesini istedi.

“Önce beni buraya getirseydiniz, bir gün deneme yapsaydım yemin ederim gelmezdim. Çok zor, ağlayamıyorum yemin ederim, gücüm yok. İnsanlar var utanıyorum, ağlayamıyorum. Diyecekler kocaman kadın ağlıyor. Su içmek mide bulandırıyor. Kokonat ishal yapıyor, gerçekten hiçbir şey yiyemiyorum. Sohbet etmek istiyorum, çay -kahve içmek istiyorum.Minderde oturmak istiyorum. Gerçekten moralim çok bozuk. Bana lütfen insan gibi bir çay verebilir misiniz?”

Evrim Kekik’in düştüğü hali videoda görebilirsiniz.

Ünlüler Takımı: Ersin Korkut, Uğur Pektaş, Aycan Yanaş, Derya Can, Parviz Abdullayev, Elif Gören, Barış Murat Yağcı, Şaziye İvegin Üner, Mert Öcal, Tuğba Melis Türk

Gönüllüler Takımı: Fatma Günaydın, Burak Yurdugör, Meryem Kasap, Sadık Ardahan, Evrim Kekik, Cemal Can, Makbule Karabudak, Ceyhun Jay, Tayfun Erdoğan, Nisa Bölükbasi, Yasin Obuz