Ana sayfa Dizi Haberleri Zalim İstanbul dizisinde herkesi hayrete düşüren gelişme!

Zalim İstanbul dizisinde herkesi hayrete düşüren gelişme!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında yayınlanan Zalim İstanbul, başarıyla anılan bir proje… Ancak reytinglerinde düşüşler, izleyicilerin artık başka dizileri tercih etmesi sonu oldu. Zalim İstanbul dizisi bir ara reytinglerini yükseltti. Ama sonrasında senaryo hataları ve izleyiciye hikayenin inandırıcı gelmemesi düşüşe sebep oldu. Özellikle de Nedim karakterini canlandıran Berker Güven, müthiş bir performans sergiledi. Bahar Şahin de Ceren karakterinde çok iyi.

Mine Tugay, Fikret Kuşkan ve Deniz Uğur gibi usta isimlerin yanı sıra; genç neslin yeni temsilcilerinden Ozan Dolunay, Sera Kutlubey, İdris Nebi Taşkan ve Simay Barlas iyi bir iş çıkardı. Gençler ve tecrübeliler arasında iyi bir uyum yakalandı. Setteki aile ortamı da dizinin sevilmesinde önemli bir ekte oldu.

Zalim İstanbul dizisi şu ana kadar 36 bölüm yayınlandı. 4 bölüm daha çekilecek ve 40.bölüm final olacak. Şimdilik planlar bu yönde. Diziyle ilgili yurt dışında da büyük bir ilgi olduğu ortaya çıktı. Bu bilgiyi veren kişi ise Kanal D International’ın başında bulunan Kerim Emrah Turna…

Milliyet Cadde’de Sina Koloğlu’na konuşan Turna, Zalim İstanbul konusunda şu detaylara dikkat çekti:

‘Zalim İstanbul, en çok ilgi gören, bitmek üzere olan işlerden. 40’a yakın ülke, “Tamamlansın alalım” diyormuş. Malum, seti durdu. Uluslararası standartta 140-150 bölümlük bir kıvama geldiğinde, satışı yapılacak. “Bu sayıya ulaşınca, Güney Amerika’ya satacağız.”