Ana sayfa Dizi Haberleri Serkan Çayoğlu ve Melisa Aslı Pamuk’un, Yeni Hayat dizisine ne olduğu ortaya çıktı!

Serkan Çayoğlu ve Melisa Aslı Pamuk’un, Yeni Hayat dizisine ne olduğu ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Koronavirüs salgını öncesinde yani Mart ayının başlarında Kanal D, büyük bir atak yaparak yeni dizisini tanıttı. Melisa Aslı Pamuk ve Serkan Çayoğlu, başrolü paylaşıyor. Tayanç Ayaydın ve Nilperi Şahinkaya da diğer başrolde yer alan isimler.

Türk dizi izleyicileri kadroyu çok beğendi. Yurt dışında merak ve heyecanla diziyi bekleyen önemli bir kitle de var… Burada Serkan Çayoğlu etkisinden bahsedebiliriz. Kiraz Mevsimi dizisiyle gelen büyük bir şöhreti var.

Yeni Hayat dizisi için Perşembe günü belirlenmiş ve 26 Mart tarihinde de ilk bölümün yayınlanacağı duyurulmuştu. Ancak 11 Mart’ta Türkiye’de koronavirüs görülünce her şey değişti.

Kanal D dizinin yayınının erteledi. Aynı dönemde Baraj dizisi başladı ve 2 bölüm sürebildi. Kanal D, Hizmetçiler dizisini yayınladı ve 3 bölüm devam etti. Peki Yeni Hayat neden başlamadı?

İşte bunun yanıtını Kanal D International’ın başındaki isim Kerim Emrah Turna yanıtladı. Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu’na konuşan Kerim Emrah Turna, izleyicinin ilgisinin haber kanallarına kaymasına dikkat çekti.

Peki diziye ne olacak?

blank

Bir bodyguard hikayesi olan Yeni Hayat, uyarlama olsa da kendisine ait bir hikayesi var. Karga Seven Pictures, dizinin yapımcısı.

Kerim Emrah Turna, “Yeni Hayat dizisini önümüzdeki sezonda düşünüyoruz. Salgının ilk günlerinde yayına çıkacağımızı açıkladık. Ne yazık ki, izleyicide haber kanallarına yönelen büyük bir değişim oldu.”

Yeni Hayat dizisinin Temmuz – Ağustos aylarında çekimlerine devam etmesi bekleniyor.