Ana sayfa Sosyal Medya Zalim İstanbul dizisinde izleyici isyanda, dizi alarm zilleri çalıyor!

Zalim İstanbul dizisinde izleyici isyanda, dizi alarm zilleri çalıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Kanal D ekranında izleyicilerle Pazartesi akşamları buluşmakta olan Zalim İstanbul dizisinin 29.bölümü 3 Şubat akşamı ekrandaki yerini aldı.İzleyicilerin kimi bu bölümden tatmin oldu,kimi ise eleştirilerini sıraladı.

Ancak son haftalarda diziye yönelik izleyicilerin senaryo üzerinden eleştirileri yoğunlaştı. Özellikle de dizinin ilerlemedi ve aynı konuların tekrar etmesinin artık izleyicileri sıkmaya başladığı sosyal medyadaki yorumlara yansıdı. Dizinin senaristleri sosyal medyayı takip ediyor mu bilinmez ama Nedim karakterinin daha cesur ve daha acımasız olmasını bekleyen bir izleyici kitlesi bulunuyor.

Dizide kimin eli kimin cebinde kısmı takipçiler açısından artık büyük eleştiri konusu olmakta. Bir izleyici, “Reyting geleceğini bilseler Cenk ile Şeniz’i bile yaparlar. Ahlaksızlık diz boyu” diyerek duruma tepki gösteriyor. Cemre ile Cenk evliliği bitecek mi, Nedim ile Cemre aşkı başlayacak mı? Şeniz hangi entrikaları çevirecek. Agah’ın kararları ne olacak?

Daha dizi ile ilgili birçok soru var. Tabii dikkat çeken ve izleyicinin hoşuna giden detaylar da bulunuyor. Sera Kutlubey’in canlandırdığı Cemre’nin imaj noktasındaki son halleri izleyicilerin büyük beğenisini kazandı.

“Cemre’ye bir güzellik geldi” diyen dizi hayranları, Sera Kutlubey’e aşırı makyajın yakışmadığını ve doğal haliyle ekranda yer almasının daha iyi olduğunu belirtiyor. Ayrıca oyuncuya topuz saçın da çok yakıştığı izleyicilerin iltifatlarından birisi.

Cemre’nin yaşına uygun giyenmeye başlaması da izleyiciyi memnun eden diğer bir konu.