Ana sayfa Dizi Haberleri Zalim İstanbul dizisinin tahtına oturacak Yeni Hayat dizisi için ince taktik!

Zalim İstanbul dizisinin tahtına oturacak Yeni Hayat dizisi için ince taktik!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – Kanal D’nin Zalim İstanbul dizisi, 22 Haziran akşamı yayınlanan 39. bölüm ile final yapmıştı.

Çukur ve Yasak Elma gibi Show ve Fox’un iddialı dizilerinin karşısında hayli direnen dizi, verilen pandemi arasının ardından yeniden ekrana dönmüş ve final yapma şansı bulmuştu.

Pek çok dizinin final yapmadan yayından kaldırıldığı dönemde, iddialı bir günde yayınlanmasına rağmen direndi ve 39 bölüm ekranda kalmayı başardı.

Zalim İstanbul dizisinin tahtına oturacak Yeni Hayat dizisi için ince taktik! 8

Zalim İstanbul’un bayrağını bu kez başka bir dizi alacak. Çukur ve Yasak Elma’nın yeni sezonda aynı gününde yani Pazartesi akşamları yayınlanması neredeyse kesin gibi.

Şu ana kadar iki iddialı dizinin gün değiştirmesi beklenmiyor. Dolayısıyla Pazartesi akşamı başka kanallarda karşılarına gelecek diziler de bu iki dizi karşısında zorlanıyor. Yeni sezonda dengeler değişir mi bilinmez ama Kanal D yine iddialı bir yapımını Pazartesi gününe koymaya hazırlanıyor.

Zalim İstanbul dizisinin tahtına oturacak Yeni Hayat dizisi için ince taktik! 9

Gazeteci Birsen Altuntaş, Yeni Hayat dizisinin Ağustos sonunda ekrana geleceğini müjdelerken, yarın da (23 Temmuz) çekimlerin başlayacağını duyurdu.

Kanal D aslında çok önce dizinin çekimlerine başlamış ve Mart ayında 2 bölüm elinde olmasına rağmen yayınlamamış, yeni sezona saklamıştı.

Serkan Çayoğlu, Melisa Aslı Pamuk, Nilperi Şahinkaya ve Tayanç Ayaydın başrolünde oynayacağı dizi, bir bodyguard hikayesi.

Dizinin senaryosunu yazan Elif Usman, BBC’de yayınlanan Bodyguard’dan uyarlama olmadığını, kendisine ait bir hikaye olduğunu ve 2015 yılında yazdığı belirten mesajıyla bu konuya açıklama getirmişti.

Yeni Hayat dizisinin başlama tarihi de Eylül olarak planlanıyordu ancak görünen o ki pek çok dizi arasında kaynayıp gitmesin ve Pazartesi akşamlarının iddialı dizileriyle yarışabilsin diye izleyiciyi önceden kapmak adına Ağustos sonu ekrana gelecek. Bakalım bu ince taktik diziyi ön plana çıkarabilecek mi?

Geçtiğimiz günlerde Milliyet Gazetesi Yazarı Sina Koloğlu da dizinin iddialı gelişini şu sözlerle dile getirmişti:

“Gelen bilgilere göre ‘Yeni Hayat’ dizisi de eylül ayında başlıyor. Serkan Çayoğlu, Melisa Aslı Pamuk, Tayanç Ayaydın, Nilperi Şahinkaya, İpek Filiz Yazıcı, Nisa Sofya Aksongur ve Musa Öztep’le çok iyi bir kadro kuruldu. Bu senenin çok şey beklenen işlerinden biri olmaya aday.”

4 ay önce dizinin fragmanı da yayınlanmıştı…

İşte o fragman: