Ana sayfa Sosyal Medya Aslıhan Gürbüz, Ufak Tefek Cinayetler’den sonra nerede ve ne mi yapıyor? İşte yanıtı…

Aslıhan Gürbüz, Ufak Tefek Cinayetler’den sonra nerede ve ne mi yapıyor? İşte yanıtı…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – Ufak Tefek Cinayetler dizisindeki oyunculuğuyla çok konuşturan Aslıhan Gürbüz, neredeyse dizinin en dikkat çeken ismiydi.

Oyunculuğuyla bir kez daha ekran başındaki izleyiciyi hayran bırakan Gürbüz, dizinin finaline doğru, uzun yıllardır yaşadığı fıtık sorunu nedeniyle ameliyat olmuştu.

Final bölümünde yeniden diziye dönen Gürbüz, aynı zamanda aylardır yaşadığı ‘donuk omuz’ isimli bir rahatsızlık yüzünden de zor zamanlar geçiriyor ve tedavi görüyordu.

6 yılda tam 4 ameliyat geçiren Gürbüz, yaptığı bir açıklamada  “İstanbul’u terk edip hayatıma sadece sporu ve sağlıklı beslenmeyi sokmadım. Bana faydası olmayan her şeyi de geride bıraktım. Durmayı öğrendim. Bir de durmanın en zor eylem olduğunu, sabretmenin aslında benim de başarabileceğim bir şey olduğunu öğrendim”diye konuşmuştu.

Sağlığın her şeyden önemli olduğunu düşünen oyuncu, dizi biter bitmez kendisini çocukluğunu geçirdiği Bursa’ya attı. Şu sıralar Balıkesir’de olan Oyuncu bir süredir doğayla iç içe bir yaşam sürmekte.

Aslıhan Gürbüz, Ufak Tefek Cinayetler'den sonra nerede ve ne mi yapıyor? İşte yanıtı... 13

Yeni hayatıyla ilgili ipuçlarını kimi zaman sosyal medya hesabından paylaşan Gürbüz, çiçek ekip, ekin toplayıp, farklı el becerileriyle ilgileniyor.

Kimi zaman Ayvalık’ta bir sabun atölyesinde ortaya çıkan oyuncu, kimi zamanda yaralı sokak hayvanlarının yardımına koşuyor.

Gürbüz, son olarak iki yaralı kediyi veterinere götürerek onları sahiplendirmek için sosyal medya hesabından çağrı yaptı. Kendisinin bu duyarlı tavrına kayıtsız kalmayan takipçilerinin kimi sorularını da içtenlikle yanıtlayan oyuncu, davranışlarıyla takdir toplamaya da devam ediyor.

Dizi-sinema sektöründen uzakta bir hayat süren Aslıhan Gürbüz, yeni sezonda bir dizide oynar mı diye hayranları merakta. Ancak görünen o ki Gürbüz, İstanbul’un keşmekeşinden uzak, son derece sakin hayatında kendisine yeni uğraşlar bularak başka bir hayat sürmekten memnun.

İşte oyuncunun son paylaşımları:

Aslıhan Gürbüz, Ufak Tefek Cinayetler'den sonra nerede ve ne mi yapıyor? İşte yanıtı... 14

Aslıhan Gürbüz, Ufak Tefek Cinayetler'den sonra nerede ve ne mi yapıyor? İşte yanıtı... 15

Aslıhan Gürbüz, Ufak Tefek Cinayetler'den sonra nerede ve ne mi yapıyor? İşte yanıtı... 16

Aslıhan Gürbüz, Ufak Tefek Cinayetler'den sonra nerede ve ne mi yapıyor? İşte yanıtı... 17

Aslıhan Gürbüz, Ufak Tefek Cinayetler'den sonra nerede ve ne mi yapıyor? İşte yanıtı... 18

Aslıhan Gürbüz, Ufak Tefek Cinayetler'den sonra nerede ve ne mi yapıyor? İşte yanıtı... 19