Ana sayfa Dizi Haberleri Zalim İstanbul, Türk dizi tarihinin en büyük çıkmazına girdi!

Zalim İstanbul, Türk dizi tarihinin en büyük çıkmazına girdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında Pazartesi akşamları yayınlanan Zalim İstanbul dizisinin başarısı reytinglerinden ve sosyal medyadaki çok konuşmalardan belli. Dizi 2. sezonunda iyi bir performans sergiliyor. Yapımda 23 bölüm geride kaldı. Özellikle Nedim’in ayağa kalmasından sonra hikaye daha da güzelleşti ve ekran başındaki izleyiciler karakterler üzerinden çok etkilendikleri bir dönem yaşıyor.

Geçtiğimiz hafta Ceren karakteri ile Bahar Şahin dizide öne çıkan isim olmuştu. Son dönemde Nedim karakteri ile Berker Güven de çok konuşuluyor. Cenk karakterini canlandıran Ozan Dolunay ve Cemre’ye hayat veren Sera Kutlubey de rollerini çok iyi oynuyor.

Zalim İstanbul dizisinde açmazı yaşatan durum ise aşk üçgeninde yatıyor…

Cemre ve Nedim birbirini seviyordu.Ancak Şeniz’in oyunu ile Ceren ve Nedim evlendi. Sonrasında da Cenk ile Cemre evlendi.

Şimdi açmaz şu, aslında Cenk ile Ceren’in ve Nedim ile de Cemre’nin evlenmesi gerekiyordu.Bu şekilde denklem düzelecekti.

Dizide Ceren’in bebeği düştü. İzleyicilerin kafasına da çok karıştı.Yeni durumda Nedim ile Cemre aşkı ile mi yürünmeli, yoksa mevcut durum korunak çatışmalı ortamlar devam mı etse…

Tabii ki senaryo grubunun nasıl bir yön çizeceği bilinmiyor. Ancak izleyici cephesinden bakılırsa, kafalar fena halde karıştı.

Bir izleyicinin şu sözleri birçok fanatiğin de sözlerine tercüman oldu: “Senaristin aklından geçenler; Nedim Cemre mi yapsam ki. Yok yok Cenk Cemre yapayım. Uf ama şu Ceren ile Cenk’te çok yakışıyor. Ceren ile Nedim de bayağı iyi yalnız. En iyisi ooo piti piti yapıp seçmek.”

İzleyiciler, senaryo grubunun da şu anda ne yapacağını bilemediği fikrinde. Ekran başına oturan birçok kişi de aynı açmaz içinde.

Bir izleyici, “Biz de karar veremiyoruz ki senarist versin” diyerek durumu özetliyor.Bu açmazın nasıl çözüleceği ise dizinin kaderini derinden etkileyecektir.

Yapılacak yanlış bir durum Zalim İstanbul’a gösterilen ilgiyi azaltabilir de artırabilir de…

Tam bir açmaz durumu…