Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Can Yaman konusunda Hamdi Alkan’ın sözlerine kulak vermeli!

Can Yaman konusunda Hamdi Alkan’ın sözlerine kulak vermeli!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yapımcılığını Bilal Özbilge’nin üstlendiği Bircan Bali ve Ece Erken sunumunda gerçekleşen Söylemezsem Olmaz’ın 20 Aralık Cuma günü yayınlanan bölümünün konuğu ünlü oyuncu, yönetmen Hamdi Alkan oldu.

Can Yaman’ın yaşadıkları ile ilgili yorumlarda bulunan Hamdi Alkan, adeta bir baba edasında konuştu ve Can Yaman meselesine farklı bir bakış açısı getirdi.

Yaman’ın İspanyol TV’sinde bir hayranına ‘arka odaya geçelim’ şeklindeki sözlerinin İspanya’da büyütülmediğine vurgu yapan Hamdi Alkan, kariyer yönetiminin de önemine vurgu yaptı.

Can Yaman konusunda Hamdi Alkan'ın sözlerine kulak vermeli! 7

“Can Yaman ile çalışır mısınız?” sorusundan sonra Hamdi Alkan şöyle konuştu: “Çalışırım niye çalışmayayım libidosu yüksekse çalışırım. bu kadar üstüne gitmeyin çocuğun ama ben hala ruhunun liseli gibi olduğunu düşünüyorum ergen gibi. Bence bütün bunlardan uzak dursun. Kıvanç Tatlıtuğ abi diyor ama bir baksın nasıl çalıştıklarına. Kariyer yönetimini daha dikkatli yapmalı ama bir kadına “arka odaya gidelim” demek sempatik değil. İspanya’da büyütmüyorlar bu kadar. Talihsiz açıklamaları ona yakışmadı!”