Ana sayfa Sosyal Medya Zalim İstanbul’da ani veda Bahar Şahin ve Berker Güven’i üzdü!

Zalim İstanbul’da ani veda Bahar Şahin ve Berker Güven’i üzdü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Zalim İstanbul dizisi, pazartesi akşamları hayranlarını ekran başına oturtan performansı ile dikkat çekiyor. Dizinin 25 bölümü geride kaldı.

Ancak 25. bölüm aynı zamanda bir ayrılığın, vedanın da yaşandığı bir bölüm oldu. Diziye başından bu yana emek veren ünlü yönetmen Cevdet Mercan’ın çektiği son bölümdü.

Geçtiğimiz gün yaşanan bu değişiklik sonrasında 26. bölümden itibaren yönetmen koltuğuna Gökçen Usta oturdu.

Bahar Şahin ve Berker Güven, instagram hesaplarından Mercan’a veda mesajları paylaştı. Bahar Şahin “Hocam gönlü güzel, yüreği güzel hocam.Gözlerin dolmadan içimden geçenleri aktarabilirim umarım. Bana öğrettiğiniz her şey için, bu yolculukta yanımda olduğunuz her an için teşekkür ederim. Bize verdiğiniz sevginizin her zerresine minnettarım. Hakkınızı helal edin. Hocam bir de beni Sera’dan daha çok seviyorsunuz değil mi” diye yazdı.

Berker Güven de instagram hesabından yönetmen Mercan’a veda mesajı paylaştı. Oyuncu şu ifadeleri kullandı:

“Abim, umarım hakkını verebilmişimdir. Umarım seni hiç üzmemişimdir. Umarım sevgimi her daim hissetmişsindir. Bana öğrettiklerin, bana kattıkların, bana hissettirdiklerin için teşekkür ederim. Bu akşam, beraber büyüttüğümüz ağacın sonbaharından kalan yaprakları döküyoruz. Hakkını vererek dökeceğiz hocam, her zaman yaptığımız gibi. Seni seviyorum. Görüşürüz yoldaşım…”

blank