Ana sayfa Sosyal Medya Asıl destanı Ebru Şahin yazdı, ne Öykü Karayel ne de Su Burcu Yazgı Coşkun çelme takamadı!

Asıl destanı Ebru Şahin yazdı, ne Öykü Karayel ne de Su Burcu Yazgı Coşkun çelme takamadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Destan dizisinin başrolünde yer alan Ebru Şahin, sosyal medyada da bir destan yazıyor. Sosyal medyada yapılan araştırmalarda kadın oyuncular arasında büyük bir popülerlik yarışı gözlemleniyor. Her hafta Adba TV tarafından yapılan araştırmada ‘en popüler kadın oyuncular’ paylaşılan iletiler üzerinden tespit ediliyor. Her hafta kadın oyuncular arasında da büyük bir rekabeti izliyoruz.

Dizideki etkili performansı ile göz dolduran oyuncu, tüm meslektaşlarının önüne geçerek, 5-11 Nisan haftası için yapılan araştırmada bir numara oldu… En popüler kadın oyuncular listesinde zirvede yer alan Ebru Şahin, bunu hayranlarının müthiş desteği ile başardı.

Retweetsiz ileti sayısı üzerinden yapılan hesaplamada Ebru Şahin için sosyal platformlarda 106 bin 700 ileti paylaşıldı. Oyuncu, en yakın rakibi Öykü Karayel’i ciddi bir farkla geçmeyi başardı. Kaderimin Oyunu dizisinde Asiye karakterini canlandıran Öykü Karayel, 77 bin 800 ileti ile ikincilik elde etti.

Kardeşlerim dizininin genç yıldızı Su Burcu Yazgı Coşkun da sosyal medyada yoğun bir ilgi görüyor. Henüz 16 yaşında olan oyuncu, hayranları tarafından yoğun şekilde destekleniyor ve 69 bin 700 ileti ile de listenin üçüncü sırasında yer alıyor.

Asıl destanı Ebru Şahin yazdı, ne Öykü Karayel ne de Su Burcu Yazgı Coşkun çelme takamadı! 7

Nesrin Cavadzade, Sıla Türkoğlu, Özge Yağız, Aslıhan Malbora, Burcu Özberk, Damla Sönmez ile Melis Minkari de geçtiğimiz haftanın en çok konuşulan kadın oyuncuları olarak ilk 10 sırada yer aldılar.

Her hafta yapılan bu araştırmada Ebru Şahin’in sık sık zirveye oynaması da dikkatlerden kaçmıyor.