Ana sayfa Dizi Haberleri Zalim İstanbul’un Damla’sı Simay Barlas’a Fikret Kuşkan destek çıktı!

Zalim İstanbul’un Damla’sı Simay Barlas’a Fikret Kuşkan destek çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Simay Barlas nerede, Zalim İstanbul’un Damla’sı nerede?Ünlü oyuncu Simay Barlas, Zalim İstanbul dizisinde canlandırdığı Damla karakteri ile beğenileri üzerinde topladı. Genç yaşına rağmen yer aldığı projelerle ses getiren Simay Barlas, ilk olarak Paramparça dizisinde yer almış sonrasında ise Hayat Bazen Tatlıdır, Adı Efsane ve Zalim İstanbul ile kariyerini sürdürmüştü.

Yer aldığı yapımlardaki performansı ile takdir toplayan oyuncu, güzelliği ile de hayranları tarafından övgüler alıyor. Kanal D ekranında yayınlanmakta olan Zalim İstanbul dizisinde kendisine zıt bir karaktere hayat veren oyuncu, yaşadığı zorluğu anlattı.

Posta gazetesine konuşan Simay Barlas, Damla’nın herkesin hayatında bulunan ve çok alışıldık bir karakter olmadığını vurguladı.

Barlas, “Ben empati kurarak onu anlayabildiğimi düşünüyorum. O yüzden alışmak çok zor olmadı aslında benim için” açıklamasını yaptı.

Damla gibi birisini canlandırmanın kendisini zorlayan noktayı da anlatan genç oyuncu, “Açıkçası hiçbir zaman ne karakter ne de manevi olarak Damla gibi bir hayatım olmadığı için beni en zorlayan yanı bu oldu” şeklinde konuştu.

Karakteri oynamanın değil yaşamanın önemli olduğunu bir hocasından öğrendiğini aktaran Simay Barlas, bu sözü kulağına küpe yaptığını söyledi.

Barlas, “O yüzden Damla’yı elimden geldiğince her sahnede yaşatmaya çalışıyorum. Zorlandığım zamanlarda da Fikret Abi (Kuşkan) başta olmak üzere büyüklerimiz her zaman bize yardımcı oluyor” dedi.