Ana sayfa Dizi Haberleri Zalim İstanbul’un finali sonrası en üzücü paylaşım!

Zalim İstanbul’un finali sonrası en üzücü paylaşım!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında yayınlanan Zalim İstanbul dizisi, kimilerinin gönlünde yara olarak kaldı… Dizi 39. bölümüyle birlikte 22 Haziran Pazartesi akşamı veda etti. Fikret Kuşkan, Mine Tugay ve Deniz Uğur gibi usta isimlerin yanı sıra; Bahar Şahin, Berker Güven, Ozan Dolunay, Simay Barlas, İdris Nebi Taşkan ve Sera Kutlubey öne çıkan genç oyuncular olarak dikkat çekti.

Dizinin finalinde Ceren, Şeniz ve Cenk öldü… Daha önce de Agah bey ölmüştü… Nedim ile Cemre evlenip aile kurdu. Damla ile Civan da büyük aşklarını yaşadı. Dizi kimileri için kötü, kimileri için iyi bitti.

Bahar Şahin ve Ozan Dolunay’ın aşk yaşamaya başladıkları ise ortaya çıkan öpüşme fotoğrafları ile magazin gündeminin ilk sırasında yer aldı.

Bir de izleyicilerin üzüntüsü geriye kaldı. Zalim İstanbul, hikayesi kötü işlenince ekranda daha uzun yıllar kalabilecek pozisyonunu kaybetti. Senaryo hatalarına yönelik çok eleştiri yapıldı ama bitmesi yürekleri de burktu…

Zalim İstanbul’un 2. sezon kamera arkası görüntüleri ise mazide kalan güzel günlerin hüznünü taşıyordu. Belki de dizi izleyicileri için hem sevinci hem üzüntüyü ifade eden görüntüler bunlar…