Ana sayfa Güncel Haberler Aşk-ı Memnu çılgınlığına Beren Saat ve Nebahat Çehre de katıldı!

Aşk-ı Memnu çılgınlığına Beren Saat ve Nebahat Çehre de katıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – 24 Haziran tarihi Aşk-ı Memnu hayranlarının asla unutmadığı bir gün. Bihter Ziyagil’in intihar ettiği, Aşk-ı Memnu dizisinin final yaptığı gündür 24 Haziran… Aradan tam 10 yıl geçti. Ancak ne Bihter’in intiharı unutuldu, ne Behlül’ün kaypaklığı…

Aşk-ı Memnu dizisi 10 yıl içinde sayısız kez tekrar bölümleriyle yayınlandı. Her seferinde de ses getirdi. Tekrar yayınlanan final bölümü sonrasında hep sosyal medya çalkalandı. 24 Haziran 2020 tarihinde de sosyal medyada benzer bir manzara vardı.

Bihter Ziyagil adına açılan etiket üzerinden binlerce mesaj yayınlandı. Aşk-ı Memnu dizisi yine gündemin ilk sırasına yerleşerek TT oldu. Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ, Selçuk Yöntem, Hazal Kaya, Nebahat Çehre, Nur Fettahoğlu gibi ünlü isimleri buluşturan dizi hakkında birçok yorum yapıldı.

En çok da cesaretsiz, kifayetsiz Behlül yüzünden ölüme yürüyen Bihter’in kaderi konuşuldu. Sosyal medyadaki bu çılgınlığa Nebahat Çehre de katıldı. Firdevs karakteri ile dizinin unutulmazları arasında yer alan usta oyuncu, şu mesajı yayınladı:

“Ben bu kadını tanıyorum. Aynı hırs, aynı öfke, aynı ihtiras. Ne kadar babamın kızıyım desende sen benim kızımsın Bihter. Seninle gurur duyuyorum. #aşkımemnu #bihterziyagil #firdevsyöreoğlu”

Beren Saat ise Nebahat Çehre’nin bu mesajına kalp emojileri ekleyerek katıldı.

Aradan geçen 10 yılın ardından Beren Saat bile Bihter Ziyagil’in etkisindeydi…

Aşk-ı Memnu çılgınlığına Beren Saat ve Nebahat Çehre de katıldı! 7