Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Zalim İstanbul’un Nedim’i herkes için büyük ders oldu!

Zalim İstanbul’un Nedim’i herkes için büyük ders oldu!

tarafından ker_def

Kanal D ekranında pazartesi akşamları yayınlanan Zalim İstanbul dizisinde Berker Güven’in hayat verdiği Nedim karakteri, ekranda kolay kolay göremeyeceğiniz bir kişilik…

Yaşadığı sıkıntılı süreçten sonra ayağa kalkan Nedim, şimdi geçmişin intikamını alıyor. Nedim yaşadığı özel durum ekran başındaki birçok kişiye de kendi hayatlarında olan veya çevrelerinde benzer durumda yaşayan insanlar için de bir empati yapma fırsatı doğurdu.

Zalim İstanbul dizisinin Damla’sı Simay Barlas, ayırımcı tavırlara karşı herkesi dikkatli olmaya çağırdı. Nedim karakteri izleyiciler açısından gerçek hayata indirgendiğinde büyük dersler içeriyor.

Barlas da bu noktaya temas etti ve Posta gazetesindeki röportajında şöyle konuştu:

Zalim İstanbul'un Nedim'i herkes için büyük ders oldu! 7

“Yaşadığımız, hayıflandığımız, ofladığımız zor hayatın içinde onların yükleri bizimkilerden kat kat daha fazla. Yaşadıkları sorunlara, bu durumu ötekileştirenlerin tutumunu da ekleyince, çektikleri zorlukları düşününce onların verdiği hayat mücadelesi çok kıymetli geliyor bana. Çeşitli engeller nedeniyle, yolda, parkta, arabada, iş yerlerinde ayrımcı tavırlara, söylemlere, hakaretlere maruz kalmamalılar. Bu konuda hepimiz daha dikkatli olmalıyız.”