Ana sayfa Dizi Haberleri Zalim İstanbul’un ünlü ismi, Deniz Çakır’ın yeni dizisindeki partneri oldu!

Zalim İstanbul’un ünlü ismi, Deniz Çakır’ın yeni dizisindeki partneri oldu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Deniz Çakır’ın ismi bu sezon önce Şahmeran isimli diziyle anılmıştı. Yaz aylarında hazırlıkları başlayan diziyle ilgili olarak yaşanan son gelişmede ise Çakır yerine Evrim Alasya’nın adı geçince herkes şaşırmıştı. Yeni sezonda Deniz Çakır’ı ekranda görmek isteyen hayranları hüsrana uğrarken, yeni gelen haber ise heyecanlandırdı.

Deniz Çakır bu sezon yeni bir diziyle ekranda olacak. Bir süre önce konuyla ilgili bazı duyumlar medyada yayınlanmaya başlamıştı. Gold Film’in hazırlıkları süren ve Fox TV’de yayınlanacağı öğrenilen yeni dizisinde Deniz Çakır başrolde yer alacak.

Çakır ile birlikte başrolde oynayacak erkek oyuncu da merak konusuydu. O konu da netleşti. tv100’de Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Deniz Çakır, usta isim Fikret Kuşkan ile kamera karşısına geçecek.

Zalim İstanbul'un ünlü ismi, Deniz Çakır'ın yeni dizisindeki partneri oldu! 7

Kuşkan’ın yapım şirketi ile anlaşmasını yaptığı da ifade ediliyor…

Ekranlara son olarak Kanal D’de yayınlanan ve geçtiğimiz sezon final yapan Zalim İstanbul dizisi ile gelen Fikret Kuşkan ve Deniz Çakır’ın başrolünde oynayacağı dizinin yönetmenliğini Ömür Atay yapıyor.

Diziyle ilgili henüz çalışmalar devam ediyor. Tolga Güleç’in de kadroda olduğu ifade edilirken cast çalışmalarının ve hazırlıkların sürdüğü dizinin senaryosunu ise usta kalem Sırma Yanık yazdığı öğrenildi.

Dizinin ismi hakkında ise henüz bir bilgi yok…