Ana sayfa Sosyal Medya Zatürre olmaktan korkan Pelin Akil, koronaya yakalandı!

Zatürre olmaktan korkan Pelin Akil, koronaya yakalandı!

tarafından kadir kadir
barbaroslar

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT 1’in bu sezon başında çok büyük iddialarla ekrana getirdiği ve yüksek bütçeler harcadığı Barbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı dizisinde Isabel karakterini canlandıran Pelin Akil, korona oldu.

Ünlü oyuncu Pelin Akil sosyal medyadaki mayoyla kara atlama akımına uydu. Mayo giyip bahçesine çıkan oyuncu, kendisini karların üzerine bıraktı. Pelin Akil o anları, “Uzun zamandır yapmak istediğim… Meydan okuma veya zatürre?” notuyla instagram’dan paylaştı.

Zatürre olmaktan korkan Pelin Akil, koronaya yakalandı! 4

Önce “Challange” uğruna zatürre olduğunu zanneden Pelin Akil, eczanelerde satılan hızlı testlerden yaptı. Test negatif çıkınca; “Zatürre kazandı. Zatürre olmasam da yine faranjit…” ifadelerini kullandı. Durumu ağırlaşınca hastaneye giderek PCR testi yaptıran oyuncu, sonucun pozitif çıkmasıyla birlikte koronavirüse yakalandığını açıkladı.

Zatürre olmaktan korkan Pelin Akil, koronaya yakalandı! 5

İkiz kızları bulunan Pelin Akil’in korkusu tabii ki kızları oldu. Hastaneden yaptığı paylaşımda, “Biraz önce ben de elendim a dostlar. Hızlı testim negatif, PCR testim pozitif. Umarım kızçelerime bir şey olmaz.” dedi.

Zatürre olmaktan korkan Pelin Akil, koronaya yakalandı! 6

Bu haber üzerine takipçilerinden Pelin Akil’e “Geçmiş olsun” ve biran önce iyileşmesine yönelik temenniler mesajları yağdı.

Rol aldığı dizi ve reklam projelerindeki başarısıyla adından söz ettiren başarılı oyuncu şu sıralar Barbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı dizisinde Isabel karakterini canlandırıyor.

Oyuncu meslektaşı Anıl Altan ile evli olan oyuncu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla da sık sık adından söz ettiriyor. Oyuncu genellikle ikiz kızları ve eşiyle eğlenceli anlarını paylaşıyor.