Ana sayfa Sosyal Medya Sen Çal Kapımı dizisiyle dünyanın hayran kaldığı çift, Hande Erçel ve Kerem Bürsin ayrıldı mı?

Sen Çal Kapımı dizisiyle dünyanın hayran kaldığı çift, Hande Erçel ve Kerem Bürsin ayrıldı mı?

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in başrollerinde yer aldığı FOX TV dizisi Sen Çal Kapımı, her iki oyuncu için de bir dönüm noktası oldu. Birbirine aşık iki karakteri canlandıran Hande Erçel ile Keren Bürsin’in ilişkileri diziden sonra da devam etti.

Romantik komedi türündeki dizi, yayınlandığı dönemde sosyal medyada rekorlar kırdı. Dizi sezonda çok yüksek reyting almasa da öyle bir sosyal medya desteği aldı ki yayınlandığı FOX TV’nin diziyi bitirmek bir yana, iki yaz ve bir sezon boyunca 1-2 haftalık zorunlu aralık dışında devam ettirme kararı aldı.

Sen Çal Kapımı dizisi başrol oyuncuları için de çok büyük bir dönüm noktası oldu. İki oyuncu dizinin sona ermesinin ardından arka arkaya birçok yeni dizi teklifi alsa da dinlenmeyi tercih ettiler ve reklam projelerine yöneldiler.

Sen Çal Kapımı dizisiyle dünyanın hayran kaldığı çift, Hande Erçel ve Kerem Bürsin ayrıldı mı? 7

Bu sürede ilişkileri iyi giden çift sosyal medyada paylaştıkları her fotoğrafta hayranlarında ilişkilerini destekleyen, mutluluklar dileyen mesajlarla doldu, taştı.

Fakat geçtiğimiz haftalarda Hande Erçel ile Kerem Bürsin çifti hakkında çıkan ayrılık haberi hayranlarını üzdü. “Sen Çal Kapımı” dizi setinde aşk yaşamaya başlayan ilişkileri çiftin üç haftadır ayrı olduğu haberiyle doğrulandı.

Şimdi bu ayrılığın sebebi merak ediliyor. Ancak, Kerem Bürsin’in geçen yıl sonunda katıldığı bir ödül töreninde gelen evlilik sorusuna “Önce kariyer” yanıtını verdiği biliniyor. Beraber kovidi atlatan çiftin daha sonra fikir anlaşmazlıkları yüzünden yollarını ayırdıkları konuşuluyor.