Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV, Tozluyaka dizisiyle tam 12’den vurdu!

Fox TV, Tozluyaka dizisiyle tam 12’den vurdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son iki sezondur birbiri ardına dizi yapıp da en hızlı şekilde yayından kaldırma konusunda birinciliği elinde bulunduran Fox TV, bu kötü imajına rağmen yeni dizi Tozluyaka için iyi bir sınav verdi. Güçlü bir oyuncu kadrosunun bulunduğu ve bir gençlik draması olarak öne çıkan dizinin ilk bölümüyle tüm izleyici gruplarında üçüncülük elde etmesi önemli bir başarı olarak gözüküyor.

Tozluyaka dizisi artık pazartesi akşamlarının en başarılı yapımlarından birisi olarak öne çıkacak gibi gözüküyor. Yaz dizileri arasında en iyi çıkışı sergileyen Tozluyaka, izleyicinin yoğun olduğu kış sezonunda bile birçok yapımın elde edemediği ortalamaya çok yakın oranlar elde etti. Bu reytingleri yaz döneminde almak o kadar da kolay değil ama hem Fox TV’nin başarı tanıtım stratejisi hem de sosyal medya desteği ile dizi bir hayli ilgi çekti.

Tozluyaka’nın ilk bölümünün çok beğenilmesi, sosyal medyada güçlü bir etkileşimin oluşturulması, hikayenin de farklı karakterler üzerinden derinlikli bir yönünün bulunması diziyi öne çıkartıyor.

Emre Kınay, Dolunay Soysert, Tayanç Ayaydın, Nur Yazar, Nebil Sayın, Kadim Yaşar gibi birbirinden iddialı ismin bir araya gelmesi de aslında güçlü bir hikayenin varlığına işaret ediyor.

Fox TV, Tozluyaka dizisiyle tam 12'den vurdu! 7

Genç oyuncuların öne çıktığı ve gelecek haftalarda da benzer başarılar kazanması beklenen Tozluyaka, ekran sınavına iyi bir reyting ile başladı.

Vefa’nın şüpheli ölümüyle birlikte sırlarla dolu bir hayata adım atan Ali ve arkadaşlarının hayatı bir gecede değiştiği Tozluyaka dizisinde, adalete olan inanç ortaya konuldu.

Adaletin kendilerine uğramayacağına inandıkları anda gerçekleşen mucize ile gençler, arkadaşlarının ölümüne yol açan kişileri bulmak için harekete geçti.

Heyecanlı bir hikayesi bulunan dizi pazartesi akşamları farklı bir yapım izlemek isteyenleri Fox TV ekranına davet ediyor. 4 Temmuz Pazartesi akşamı ikinci bölümü yayınlanacak olan Tozluyaka dizisi yine heyecanlı anlarla dolu. İşte Tozluyaka’nın ikinci bölümünden ilk fragman: