Ana sayfa Dizi Haberleri Zerrin, hangisini vuracak? Avlu 42. bölüm tanıtımında şok eden sahne!

Zerrin, hangisini vuracak? Avlu 42. bölüm tanıtımında şok eden sahne!

tarafından zk zk

Star TV’de ekrana gelen Avlu dizisinin 16 Mayıs Perşembe akşamı yayınlanacak olan 42. bölümünden 2. tanıtımda Zerrin’in birini vuracağı sahne heyecan yarattı!

Televizyongazetesi/Detay – Başrollerinde Demet Evgar, Ceren Moray ve Nursel Köse’nin oynadıkları dizinin yeni bölümünden yayınlanan ilk tanıtımda, Zerrin’in motorsikletle kendisini öldürmeye çalışanlardan kaçarken arabasının yuvarlandığı ve yandığı ancak kurtulduğu görülmüştü.

Cezaevinde çıkan isyanda ise Azra başı çekerek Zerrin’in yaptıklarının hesabının sorulmasını istiyor. Bu arada cezaevinde bir tünel ortaya çıkıyor ve Oğuz’un Deniz’i bu tünelden kaçıracağı izlenimi yaratan bir sahne ekrana gelmişti.

Zerrin, hangisini vuracak? Avlu 42. bölüm tanıtımında şok eden sahne! 7

Bu gelişmelerin ardından 2. tanıtımda Zerrin’in yaşananlardan sonra iyice çıldırdığı ve eline silahını alıp hücrelerin olduğu kata indiği görülüyor.

Hücrede Kudret, Azra ve Deniz’in olduğu, Zerrin’in tek tek her kapıya baktığı görülürken, bir kapıdan içeri girdiği ve “Sen zeki bir kadınsın. Artık sana sen zeki bir kadındın mı desek acaba? Geçmiş zaman sana yakışıyor! Seni özleyeceğim” sözleri duyuluyor. Bu sırada silahını çektiği görülürken, Zerrin’in hangisini vuracağı merak konusu oldu!

İşte Avlu 42. bölüm 2. tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Azra kurtulacak mı?

Azra, büyümekte olan yangının orta yerindedir. Özlem ile yürütülen Zerrin’i çökertme planı işe yarayacak mıdır? Kendine geldiği takdirde ağzından altın değerinde sözler dökülecek olan Oktay’ı bekleyen korkunç bir sürpriz vardır. Zerrin, onu başarıya götüreceğine inandığı ittifaktan beklediğini alabilecek mi?