Ana sayfa Dizi Fragmanları Zerrin ölmedi! Azra ve Deniz’den çok sert hamle geliyor! Avlu 42. Bölüm Fragman

Zerrin ölmedi! Azra ve Deniz’den çok sert hamle geliyor! Avlu 42. Bölüm Fragman

tarafından zk zk

Star TV ekranlarında yayınlanan Avlu dizisinin 42. bölüm tanıtımı ekrana geldi.

16 Mayıs Perşembe akşamı yayınlanacak olan 42. bölümde Zerrin’in bir şekilde kazadan kurtulduğu ve intikam almak için geri döneceği görülüyor!

Zerrin, peşindeki kişilerin kendini öldürmeye çalıştığı kaza sonrasında, iyice dişlerini bilerken, cezaevinde de isyan çıkıyor. Deniz ve Azra, Zerrin’in yaptıkları nedeniyle yargılanıp ceza alana kadar cezaevinin yönetimini ele geçiriyorlar.

Bu arada Safiye sayesinde daha önce kazılan tünel ortaya çıkarılıyor. Tanıtımda Deniz ve Azra’nın tünelin başında vedalaştıkları görülürken, bir sokağın ortasında Oğuz’un durduğu ve bir kanalizasyon kapağını kaldırdığı görülüyor.

Oğuz’un Deniz’in kaçmasına yardım ettiği anlaşılan sahneyle birlikte, dizide yeni bir maceranın başlayacağı da görülmekte.

42. bölüm tanıtımını videodan izleyebilirsiniz…

Avlu 41. Bölüm Özet:

Azra, büyümekte olan yangının orta yerindedir. Özlem ile yürütülen Zerrin’i çökertme planı işe yarayacak mıdır?
Kendine geldiği takdirde ağzından altın değerinde sözler dökülecek olan Oktay’ı bekleyen korkunç bir sürpriz vardır. Zerrin, onu başarıya götüreceğine inandığı ittifaktan beklediğini alabilecek mi?

Avlu, adaleti kendisi sağlamaya çalışmış bir kadının ceza evine girişini ve oradaki durumunu konu ediyor. Dizide, benzer nedenlerle özgürlüğünden vazgeçmek zorunda kalan kadınların 3. sayfa haberlerine yansımayan yaşamları ve hayat mücadeleleri işleniyor.