Ana sayfa Dizi Haberleri Zeytin Ağacı dizisinde Ada karakteri Tuba Büyüküstün düşünülerek mi yazıldı, yoksa çıkan sonuç mu bu?

Zeytin Ağacı dizisinde Ada karakteri Tuba Büyüküstün düşünülerek mi yazıldı, yoksa çıkan sonuç mu bu?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz Özel – Tuba Büyüküstün, Zeytin Ağacı isimli yeni Netflix dizisiyle son günlerde sosyal medyada en çok konuşulan isimlerden birisi haline geldi. Oyuncu, kimilerinin eleştirilerine rağmen dizide başarılı bir performans ortaya koydu.

Dünyanın birçok ülkesinde de Tuba Büyüküstün’ün sosyal medya platformlarında milyonlarca hayranında destek bulduğunu, farklı ülkelerde farklı dillerde Zeytin Ağacı dizisinin geniş bir izleyici kitlesini etkilediğini gözlemliyoruz.

Tuba Büyüküstün’ün dizide canlandırdığı Ada karakterinin kişilik özelliklerinin aslında ünlü oyuncuya çok benzemesi, senarist Nuran Evren Şit’in sanki rolü Tuba Büyüküstün’ü düşünerek yazdığı hissiyatı veriyor.

Tuba Büyüküstün’ün soğuk ve mesafeli duruşunu Ada karakterinde de görüyorsunuz. Ayrıca oyuncunun duygularını fazla açığa vurmama hali de yine Ada karakterine bir ayna gibi yansıtılmış durumda.

Zeytin Ağacı dizisinde Ada karakteri Tuba Büyüküstün düşünülerek mi yazıldı, yoksa çıkan sonuç mu bu? 8

Ünlü oyuncuya yapılan en önemli eleştiriler; mimiklerini kullanma konusundaki sıkıntıları, bakışlarının her rolünde aynı olması ve canlandırdığı karakterin duygularını yansıtma noktasında kendini yeterince ortaya koymaması olarak ifade edilebilir.

Ada karakterinin dizideki yapısına ve duruşuna bakıldığı zaman da aslında Tuba Büyüküstün’ü yansıttığını söylemek yanlış olmayacaktır. Senarist Nuran Evren Şit bu karakteri yazarken acaba Tuba Büyüküstün’ün oynamasını düşünerek mi yazdı?

Eğer senarist böyle bir şey düşünerek yapmış ise çok başarılı olmuş demektir. Yok eğer Ada karakteri aslında biraz daha farklı düşünülmüş ama ortaya çıkan sonuç bu ise, öyle bir durumda da Tuba Büyüküstün’e yapılan eleştirilerin Ada karakterine de yansıdığını söyleyebiliriz.

Zeytin Ağacı dizisinde Ada karakteri Tuba Büyüküstün düşünülerek mi yazıldı, yoksa çıkan sonuç mu bu? 9

Sonuç olarak, Zeytin Ağacı dizisinde duygularını izleyiciye aktarma konusunda en düşük enerjiye Tuba Büyüküstün’ün sahip olduğunu ama Ada karakterine de bu özelliğin çok iyi yansıdığını söyleyebiliriz.

Tuba Büyüküstün’ün dizide bu kadar çok beğenilmesi de aslında Ada karakterinin kişisel özelliklerine Tuba Büyüküstün’ün de çok benzemesi olarak değerlendiriyoruz.