Ana sayfa Dizi Haberleri Zeytin Ağacı dizisinde ikinci sezon çekimleri ne zaman başlayacak?

Zeytin Ağacı dizisinde ikinci sezon çekimleri ne zaman başlayacak?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Netflix’te izleyicilerle buluşan ve büyük de ilgi çeken Zeytin Ağacı dizisi yurt dışında ise Another Self ismi ile yayınlandı. 100 milyon saatten fazla Netflix’te izlendiği ortaya çıkan Zeytin Ağacı, Türk dizi sektörünün gurur kaynağı oldu. Dizinin bu kadar başarı kazanması, günümüz insan yaşamında iyice azalan dostlukları ve aile bağlarının önemini ortaya koyması olmuştu.

Sadece Türkiye’de değil, Netflix’in ulaştığı tüm ülkelerde milyonlarca izleyiciyi etkileyen bir dizi olarak Zeytin Ağacı, çok etkili bir ve başarılı bir süreç geçirdi. İlk sezonda özellikle Tuba Büyüküstün ile Murat Boz partnerliğinin başarısı öne çıkarken, Zaman karakterinde Fırat Tanış’ın sergilediği muhteşem performans da dillerden düşmedi.

Seda Bakan, Boncuk Yılmaz, Füsun Demirel, Serkan Altunorak, Rıza Kocaoğlu gibi önemli oyuncuların bir araya geldiği dizinin ikinci sezon onayının çıkması da izleyicileri çok mutlu etti. Bir süredir dizinin devamının geleceğine yönelik iddialar vardı ama Netflix tarafından henüz ikinci sezon onayının gelmemiş olması akılları karıştırmıştı.

Nihayet bu da gerçekleşti ve Seda Bakan’ın da dizinin devam edeceğine yönelik verdiği bilgiler izleyicilerin içini rahatlattı. Şimdi akıllardaki soru ise ikinci sezonun ne zaman çekileceği ile ilgili…

Zeytin Ağacı dizisinde ikinci sezon çekimleri ne zaman başlayacak? 7

Seda Bakan, ikinci bebeğini yeni doğurdu ve bir süre bebeğinin bakımı ile ilgilenmek durumunda kalacak. Dizinin ikinci sezonu için de senaryo çalışmalarının yakında başlaması bekleniyor.

OGM Pictures imzasını taşıyan dizinin ikinci sezonu için senarist Nuran Evren Şit’in yapacağı çalışmalar öncelik taşıyor. Senaryonun net olarak ortaya çıkmasının ardından ise dizi için ön hazırlıkların başlatılması bekleniyor.

Bu süreç düşünüldüğü zaman Zeytin Ağacı dizisinin çekimlerinin başlamasının birkaç ay alması bekleniyor. Henüz ikinci sezon onayı yeni çıktığı için planlama da net olarak ortada yok. Dizi ekibinin hazırlıklara başlayıp, en yakın zamanda sete çıkması durumunda bile dizinin 2023 yılının ikinci yarısında izleyicilerle buluşması mümkün olabilecek gibi gözüküyor. Tabii ki bunlar tahminler ve henüz net planlama olmadığını belirtelim.