Ana sayfa Sosyal Medya İsmail Ege Şaşmaz’dan yeni film müjdesi! Oyuncu bakın hangi filmin kadrosuna katıldı!..

İsmail Ege Şaşmaz’dan yeni film müjdesi! Oyuncu bakın hangi filmin kadrosuna katıldı!..

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay -Televizyon ekranlarına en son Fox TV’de yayınlanan Elkızı dizisiyle gelen oyuncu İsmail Ege Şaşmaz, dizinin final yapmasının ardından Barış Akarsu Merhaba adlı sinema filmini çekti.

Oyuncu, geçirdiği trafik kazası sonucu genç yaşta hayatını kaybeden rock şarkıcısı Barış Akarsu’nun hayatının anlatıldığı filmde Barış Akarsu’yu canlandırdı. 18 Kasım’da vizyona girecek filmin heyecanını yaşayan İsmail Ege Şaşmaz yeni projesini sosyal medya hesabından paylaştı.

Ünlü oyuncu, senaryosunu Gonca Vuslater’nin kaleme aldığı Cenazemize Hoş geldiniz filminin kadrosuna dahil oldu. İsmail Ege Şaşmaz çekimleri bir süredir devam eden filmin setinden instagram hesabında paylaşımda bulundu.

İsmail Ege Şaşmaz'dan yeni film müjdesi! Oyuncu bakın hangi filmin kadrosuna katıldı!.. 7

Medyapım’ın yapımcılığında çekilen Cenazemize Hoş Geldiniz’in kadrosunda ayrıca Kubilay Aka, Sinem Ünsal, Reha Özcan, Seda Altuner ve Şükran Ovalı’nın da aralarında bulunduğu önemli isimler yer alıyor. Kara komedi türündeki filmin senaryosunu oyuncu Gonca Vuslateri, Doğacan Perkün Güneş’le beraber kaleme aldı.

Yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt’un oturduğu filmde,  Ozan ve İrem’in başına gelen talihsiz olaylar anlatılıyor. İki sevgilinin nişanlanmasıyla başlayan süreç işe ailelerin dahil olmasıyla çok daha eğlenceli ve absürt bir hal alıyor.